A schifferi stílus

2014. július 17. 11:48

Az LMP véleményét Széll Bernadett és még néhányan mások következetesen képviselik, igyekeznek a mértékhez tartani magukat. Ellentétben Schiffer Andrásnak az ATV-ben a minap megismételt teljesítményével.

2014. július 17. 11:48
Várkonyi Tibor
Népszava

Az LMP véleményét Széll Bernadett és még néhányan mások következetesen képviselik, igyekeznek a mértékhez tartani magukat. Ellentétben Schiffer Andrásnak az ATV-ben a minap megismételt teljesítményével, amikor - már nem először - szemrebbenés nélkül a Fidesz magatartását kölcsönözte: szerinte az a jó, ha az ellenzék táborát szapulja.

A politika követője, a választó, nem simaságot, hiteltelen dörgölőzést, hamis úriemberséget vár el a szereplőktől. Az LMP is joggal tart számot a maga megítélésében az udvariasságra, és gyakran megrökönyödik, ha a baloldalon is akadnak, akik néha őket pécézik ki. Ennek elhárítására egyetlen magatartás látszik alkalmasnak. Miként a nyugat-európai középpártok zöme teszi, tényleg egyenlő távolságot tartani, nem modortalanul viselkedni egyik táborral szemben sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. július 18. 08:36
Ellenzék tábora?
Ángyán Páván
2014. július 17. 22:01
Nem lehetne abbahagyni a Sifferhüllő sztárolását?
SwordFish
2014. július 17. 18:32
"Az LMP véleményét Széll Bernadett és még néhányan mások következetesen képviselik," Az, hogy a Népszava Szél Bernadettet dicséri , is, megmutatja, kik azok, akik az LMP vesztét fogják okozni, kik képviselnek neoliberális atlantista irányt abban a pártban. Köszönjük! Úgy is mondhatnám, hogy köszönjük a Népszava kiállását Széll Bernikéért. És azt hogy fikázzák a Schiffert. Széll Bernadett semmivel sem különb, mint Együtt-PM-es barátnői Bajnai Gordon mellett a "másik" LMP-ben. Most, hogy a Népszava megdicsérte, ezzel leleplezte azokat, akik az LMP-t a balliberális oldalhoz akarják még mindig csatlakoztatni. >:-) Lehet más az SZDSZ? Még mindig! Csak már unalmas! Szűnjenek inkább meg! Schiffernek meg biztosítsanak egy normális állást, mint a Mile Lajosnak. Az LMP meg korhadjon el.
tevevanegypupu
2014. július 17. 18:11
Öregapám, ha valaha valaki tönkreteszi az lmp-t az Szél Bernadett lesz, és ha Schiffer hallgatna rám, nem engedné annyit és olyan arrogáns és szemtelen módon nyilatkozni, mert ez a nő a beképzelt hatalomvágyával és tudálékosságával mindent el fog rontani. Szóltam...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!