Óriási perspektívák vannak itt még

2014. július 14. 18:11

A rezsicsökkentés Gáll-Pelcz Ildikó segítségével begyűrűzött az EP-be is az egyperces hozzászólások keretében!

2014. július 14. 18:11
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„A rezsicsökkentés Gáll-Pelcz Ildikó segítségével begyűrűzött az EP-be is az egyperces hozzászólások keretében. Európai rezsicsökkentést mindenkinek! Vajon a Közgép és a Publimont kivételezett helyzetét is elő akarják majd írni minden tagállami közbeszerzésnél? A francia közszolgáltatóknak kötelező lesz majd a Magyar Hírlapban hirdetni? Óriási perspektívák vannak itt még.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. július 15. 12:40
Két napja megtartóztatja magát, mert azt hallotta valahol, hogy ATTÓL leszárad a keze, amivel csinálja. Jobb híján így tört ki belőle.
drkovax
2014. július 15. 10:23
Egyébként meg az EP-nek is megvan a maga "rezsicsöki"-je, a roamingdíjak ügyében. Az pont ugyanolyan beavatkozás a piacba, mint a magyar hatósági árak. Persze egy EP képviselő költségei között nyilván nagyobb súllyal esik latba a nemzetközi telefonálás, mint a villanyszámla - ezért aztán a roamingdíj európai ügy, amiben nem lehet angedni a "piaci törvényeknek" ...
kispufi
2014. július 15. 09:25
seggsötétség, politikus a neved.
atila68
2014. július 15. 08:12
Én már nem tudom követni, ez most melyik minoritás tagja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!