Szemellenző-ügyi minisztérium

2014. június 20. 18:22

A mai orbáni gyerek már nem is tanul, ő csak keretek között fölnő, hogy az állam különös kegyelméből egyszer jó szavazó legyen.

2014. június 20. 18:22
Veress Jenő
Népszava

„A termelőkhöz kell közel kerülnie az agrártárcának - vélekedett a karcagi birkapörkölt reklámarca. Na, ja! De mennyire is lesz ez közel a Dél-dunántúli termelőkhöz…? Kábé annyira, amennyire a felsőmocsoládi pénzügyminisztérium a mocskos IMF-hez. A külügy amúgy is Moszkvába települ, a mostani belügy meg tán az Alföld olajszőkítős vidékére, ahonnan eredetileg kisarjadt.

Magyarország közigazgatási központja Budapest - tanultuk régen. De a mai orbáni gyerek már nem is tanul, ő csak keretek között fölnő, hogy az állam különös kegyelméből egyszer jó szavazó legyen.És mehessen a fellendülő szemellenzőiparba. Nem lepne meg, ha addigra minisztériumuk is lenne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2014. június 21. 17:30
ki a fasz ez..jákso laci 20 év mulva?:))
Port Kennedy(Ausztralia)
2014. június 21. 09:10
Ez a kis pengeszájú nyomifejű-Jenő állandóan ilyen hülyeségeket tud csak firkálni? Szerintem timsóval, vagy ecettel "rúzsozza" reggelenként a kis penge száját, attól ilyen savanyú a napja, a témái, sőt talán az egész nyomorult kis élete is.
Wendriner
2014. június 21. 08:19
Mondta már valaki? "Ez hülye".
Agricola
2014. június 21. 08:16
"a mai orbáni gyerek már nem is tanul," Bezzeg a tegnapi Magyar bálinti gyerek az aztán űberelt mindenki mást. Akkor jelentek meg az óvodákban a méregdrága, kakaóbiztos számítógépek, akkor nem volt szabad buktatni, akkoriban terjedt el a Bolognai Rendszer, akkoriban teljesedett ki a pedagógusok korlátlan szabadsága, akkor nem volt szabad központi tartalomszabályozásról beszélni. A Kettős Mérce blogon olvastam egy pedagógus cikkét személyes tapasztalatairól: "Az iskolát utálta. Sokat hiányzott. A tanárok csak ordibálni tudtak – mondja. Nem emlékszik tantárgyra, amit szeretett volna. Az osztálytársai balhéira inkább. Keveset fogott rajtuk az iskola, örültek a pedagógusok, ha túlélték őket, és megszabadulhattak tőlük. Sokszor analfabétán kerültek ki az oktatási rendszerből. Persze papíron kettessel, mert akkor jelmondat volt, hogy az analfabétizmust felszámoltuk. Elballagtak anélkül, hogy folyékonyan el tudták volna olvasni a bizonyítványukat."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!