Rettegjetek gyerekek!

2014. június 18. 07:17

Itt az új Hoffmann Rózsa, vagyis Czunyiné dr. Bertalan Judit, aki interjúban fejtette ki: feladatának tekinti „hogy aprópénzre váltsa a köznevelési törvényt”.

2014. június 18. 07:17
Veress Jenő
Népszava

„Valószínűleg a műveletlenség fontos kiválasztási szempont az oktatásirányítási posztoknál. Itt van mindjárt Marekné Pintér Aranka, minden tanárok királynője. A pedagógusnapon verset mondott: »Vezesd őket, utat ne tévessz,/ S magadhoz mindig hű maradj,/ Mert élen állsz, és messze látszol,/ Sose feledd: példa vagy!« Majd úgy folytatta, hogy »Nagy László soraival köszöntöm Önöket… «(Látható: egy sort sem olvasott tőle soha.) Trencsényi László oktatáskutató mutatott rá: »e versikét a 60-as évek Úttörővezető című újságjából koppintották«. Szerzője B. Radó Lili, címe: Az őrsvezető. (...)

És itt az új Hoffmann Rózsa, vagyis Czunyiné dr. Bertalan Judit, aki interjúban fejtette ki: feladatának tekinti »hogy aprópénzre váltsa a köznevelési törvényt«… Aprópénzre váltsa, vagyis méltatlan módon hasznosítsa, butaságra használja - már e kifejezés jelentése szerint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. június 18. 12:31
Bizony rettegjetek, mert továbbra is tanulnotok kell, így kevésbé hülyék lesztek, mint Veress bácsi, az ő Népszavája szerkesztőinél, de kiváltképp e szennylap olvasóinál.
kispufi
2014. június 18. 09:12
van egy probléma, jenő. ez az egész még nem teszi alkalmasabbá a permanensen leszerepelt tieidet.
knock in the night
2014. június 18. 09:03
Sebaj, még pár év és Ágnes és csapata megtanítja, hogyan kell okosban békávézni.
atila68
2014. június 18. 08:38
Milyen bájos mikor 'Anton Chigur' és 'poppy flower' beszélget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!