Orbán az energiaoligarchia ellen

2014. június 25. 13:33

Tüstént felhorkantak az energiaoligarchia lakájai.

2014. június 25. 13:33
Kovács G. Tibor
Gondola

„Ne csak a háztartási, hanem az ipari energia ára is Magyarországon legyen a legolcsóbb Európában - mondta Orbán Viktor kormányfő Budapesten. A képzett munkaerő mellett az energiaár lesz a legfontosabb versenytényező a gazdaságban.

Tüstént felhorkantak az energiaoligarchia lakájai.

Még az egyik flaszterparaszt is kikelt a társadalomvédő terv ellen. Azaz nemcsak a komornyikmédia hegyezte ki tollát, hanem, íme, olyan figura is, aki választóitól kap fizetést azért, hogy érdekeiket képviselje, védje.

Máshonnan nagyobb stekszet kap?...

Magyarország vagy fenntartja az atomerőműben előállított villamosenergia-arányt, vagy növelnie kell az orosz gázimportot – mondta Orbán. Ezzel is sértette az energiaoligarchia érdekeit: azok ugyanis gázerőművekkel (is) termelnek.

Igaz: az orosz gázt a magyar családokkal fizettetik meg.

A magyar családokat éppen a hungarofób szélsőség szolgáltatta ki az energiaoligarchiának, így közvetve az orosz gázlobbinak. Az egyik szélsőséges már elhunyt, a másik köszöni, jól van, luxusvilláját lakja az úri övezetben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2014. június 25. 16:44
Szerintem agydaganatról lehet itt szó. Lassan az utolsó stádiumba ér. Szomorú.
Gombóc XVI. Artúr
2014. június 25. 16:24
Valamikor az ötvenes években, a Szabad Nép hasábjain jelentek meg ilyen cikkek, amikor a gonosz kizsákmányoló nyugatot ostorozták és magasztalták Rákosi pajtást, aki a népek nagy barátjának a legjobb tanítványa...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!