Zsidózni lehet, pápázni nem

2014. június 25. 18:09

Amikor olvastam ezt az interjút ebben a jó nevű társadalomkritikai folyóiratban, az első, ami eszembe jutott, hogy a Mandiner vajon egy vagy két napon belül teszi ki főcikknek büszke daccal.

2014. június 25. 18:09
Gomperz Tamás
hvg.hu

Amikor olvastam ezt az interjút ebben a jó nevű társadalomkritikai folyóiratban, az első, ami eszembe jutott, hogy a Mandiner vajon egy vagy két napon belül teszi ki főcikknek büszke daccal. Ha a politikai korrektséget szidja valaki, rájuk mindig lehet számítani. (Megoldás: egy nap.) (…)

A zsidós-buzis-négeres rész bent maradt, a pápabaszós kimaradt. Így könnyű utálni a politikai korrektséget.

Fuck the hypocrites!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2014. június 25. 21:50
Gombperec! Tudod: 1. a pápa otthon van, a zsidók pedig idegenben otthonoskodnak; 2. pápa csak egy van, zsidóból pedig sok. (Persze, úgy vannak mint a feleség: ha csak egy is van belőlük, az már sok).
mustarharmas
2014. június 25. 21:35
Te "színvonalas" újságíró, Oszt hány közleményt láttál az adl-től, ai-től, transparency-től, human rights watch-tól, hogy egyéb amerikai fedőszerveket és a szennylapodat ne említsem, amelyik akár csak a füle botját is mozdítaná egy pápagyalázós interjúra? Remélem, a szűklátókörű fajtád előbb- utóbb kikopik a közéletből.
kulalak
2014. június 25. 21:34
Egészen biztos vagyok benne, hogy a Népszava nagyon szeretne egy Gary Oldman interjút. Vagy Duck Dynasty-sat, vagy Mel Gibsonnal valamit. Lehetőleg olyat ami után mű-botrány van és oda-vissza lehet még üzengetni meg idézgetni. Ha már olvasó/előfizető nincs. Megjegyzem, mind Gibson mind Baldwin nyílt utcán, úgymond közterületen mondta amit mondott. A Playboy pénzbe kerül (az AE csatorna előfizetéses) , tehát amit írnak, mondanak az nem a köznek megy, lehet korhatáros, a vélemény szabad. A legutóbbi di Caprio filmeta káromkodásokkal többen látták, mint ezt a Playboy interjút. Csak annyit akartam mondani, hogy minden üzlet (nézettség, kattintásszám stb.)
atila68
2014. június 25. 20:47
A katolikus egyház több évtizede méltósággal tűri az őt érő támadásokat. Te köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!