Köszönet a pedagógusoknak

2014. június 01. 09:08

A kormánypárt ebben a parlamenti ciklusban is minden támogatást meg fog adni ahhoz, hogy a pedagógusok egyre jobb körülmények között, érezhető szakmai, erkölcsi és anyagi támogatással tudják végezni munkájukat.

2014. június 01. 09:08
Fidesz
MTI

Pedagógusnap alkalmából köszöntjük a pedagógusokat és köszönetet mondunk egész éves áldozatos munkájukért. A kormánypárt ebben a parlamenti ciklusban is minden támogatást meg fog adni ahhoz, hogy a pedagógusok egyre jobb körülmények között, érezhető szakmai, erkölcsi és anyagi támogatással tudják végezni munkájukat. A rendszerváltás óta legnagyobb pedagógus-béremelési programot idén tovább folytatjuk. A tavaly őszi és idén januári emelések után szeptemberben, majd a következő három évben is tovább nő a pedagógusok bére. A Gyurcsány-Bajnai-korszakkal ellentétben - amikor a megszorítások miatt a pedagógusok állását és bérét folyamatosan fenyegették -, ez a kormány bebizonyította, hogy becsüli a pedagógusokat, kiszámítható életpályát kíván nekik nyújtani és megteremteni is képes a pedagógus-béremelés gazdasági és pénzügyi feltételeit.


Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. június 02. 14:26
A pofátlan képmutatás határtalan...
kukagyerek
2014. június 02. 09:55
"hogy a pedagógusok egyre jobb körülmények között, érezhető szakmai, erkölcsi és anyagi támogatással tudják végezni munkájukat." .................. Hogy nem szakad rá a szemét fideszre a plafon?
trendo
2014. június 01. 17:29
"A kormánypárt ebben a parlamenti ciklusban is minden támogatást meg fog adni ahhoz, hogy a pedagógusok egyre jobb körülmények között, érezhető szakmai, erkölcsi és anyagi támogatással tudják végezni munkájukat." Ez a mondat önmagában "is" szemközt köpése az érintetteknek és az egész társadalomnak. Cinikus hazudozás, melyet aligha vehet komolyan az elmúlt ciklusban folyamatosan megalázott réteg. Ha a "nemzet" képviselői így bánnak velük, nem sokára itt állnak majd "napszámosok" és "lámpás" nélkül állni, saját maguk sűrű sötétségében.
ormányos csillós
2014. június 01. 13:03
Kifejezhetnétek a köszöneteteket a 80ezres éhbérért valamelyik multi-rabszolgatartónál dolgozó szerencsétlen többi magyarnak is. az egymillió új munkahely országában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!