Szabó Timi és a futball

2014. június 27. 13:00

Szépen esik szét az Együtt azokra a darabokra, amelyeket eddig tartott még a technokol.

2014. június 27. 13:00
Edward Blake
Spiler.info

»Tényleg azt gondolják a fideszes „jogtudósok”, hogy tőlem is meg kell védeniük a szuperstadionok rendjét, tőlem és a hatéves kisfiamtól, akik rendszeresen járunk mérkőzésekre?«

Kedves Timike, tőled az új stadionokat kellett megvédeni, de szerencsére ezt a kormány kipipálta. Azt meg erősen kétlem, hogy te bármilyen meccsre is járnál ezek után. De a kedvencem csak most jön:

»Amit a kormány tenni készül, az nem a családbarát stadion, hanem az elitnek épített pályák világa. Ahogy a szegényeket, hajléktalanokat, úgy most a szurkolókat is kriminalizálják.«

Azt mondja a PM-es, hogy az eliteknek épül. A belvárosi értelmiségi kis brigád nekikezd elitezni! Ezek után csak slussz poén, hogy a PM facebookjára sikerült feltenni a cikket egy olyan képpel, ami az egyik meg nem valósult fradi stadion látványtervét ábrázolja.

LOL. De leginkább szánalom.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. június 28. 08:47
Mert a szegények, hajléktalanok nem mehetnek be, ha kifizetik a belépti díjat, mert a gonosz Orbán nem engedi. EURÓPA SEGÍTS!
mustármag
2014. június 27. 19:12
A Szabó Timi az a Szél Bernadett?
bsandor
2014. június 27. 17:03
bocsi a szerzőtől,elolvastam a teljes cikket, nagyon jó és nem te keverted be Timi kisfiát,itt és most megkövetem magam
Peter8811
2014. június 27. 16:59
Tegnap megnéztem a Fradi stadiont, naon jó csak még a birodalmi sas alól hiányzik a Gábriel ar kangyal valószínűleg már csak hiánypótlásban lesz kész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!