Puzsér ötletét karolta fel a Fidesz

2014. június 05. 13:31

Viva Puzsér! „A televíziós reklám megérett a betiltásra.”

2014. június 05. 13:31
Edward Blake
Spíler

„A tegnapi híradóban nem átállották azt mondani, hogy olyan SZÍNVONALAS műsorok szűnhetnek meg a reklámadó következtében, mint például a Barátok közt, X-Faktor, Éjjel-Nappal Budapest, Showder Klub, Házon kívül, XXI. század, Fókusz, Híradó (a felsorolásból a XXI. század nevezhető műsornak). LOL. Amikor ezt így láttam, hát nem hittem el. Ültem a tévé előtt és valami elképesztő melegség öntötte el a lelkemet. Igen, végre! Mióta várunk erre. (...)

Ennél is szórakoztatóbb az új ballib értelmiség vinnyogása. Igen, ezek azok a srácok, akik folyamatosan azon rinyálnak, hogy az emberek már nem olvasnak. Meg nem járnak színházba. Naponta picsognak, hogy mennyire kiüresedett a szellemi élet »kishazánkban«. Igen, ugyan ezek a srácok bambulnak inkább romkocsmákban és vágnak fel azzal, hogy nekik bizony nincs tévéjük. Mert tévét manapság csak a prolik néznek. Egy valamire való intellektüelnek csak ájpadja, mekbukkere meg ájfónja van. A tévé meg maradjon meg azoknak, akik Kőbányaival öblítik le a mindennapokat.

Viva Puzsér! »A televíziós reklám megérett a betiltásra.«”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2014. június 18. 21:58
Jó poszt, de azért megjegyezném: olyan szó nincs, hogy „intellektüel”. Vagy entellektüel, vagy intellektuel. Khm-khm…
Felhasználó név
2014. június 09. 02:04
Egy olyan orszàgban, ahol Izaura felszabaditàsàra, Eszmeralda szemmutétjére pénzt gyujtenek az emberek, a kereskedelmi tévék hatalmas mentàlis pusztitàst végeznek. Ritkàn értek egyet a fidesszel, de a reklàmado jo dolog.
Hülyeén
2014. június 06. 09:55
Remélem érzed az iróniát, hogy egy internetes fórumon bizonygatod ezt.
Jason Bourne
2014. június 06. 09:51
Értelmesebben is el lehet tölteni a szabadidőt, mint a tévé előtt bambulni. Lehet biciklizni, kertben játszani, olvasni satöbbi. Ráfér a lakosságra egy kis életmód váltás. Meglehet ez is célja ennek az adónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!