III/semennyi

2014. június 21. 14:51

S mert az a beszéd komoly beszéd volt, s az a pillanat komoly pillanat volt, a beszéd, a pillanat Tasnádi László ellen is szólt. Vád volt az, s mindjárt ítélet is, őellene s a rendszer ellen.

2014. június 21. 14:51
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Ha a fenti idézet megfelel a valóságnak, és az új rendészeti államtitkár, Tasnádi László tényleg III/II-es operatív tiszt volt, akkor majdnem mindent elölről kell kezdeni. Azt is megmondom, hogy miért kell akkor mindent elölről kezdeni: Azért kell mindent elölről kezdeni, mert 2002 nyarán volt egy nagy tüntetés a Batthyány-örökmécsesnél. (...)

De ezer ördög és pokol! Én ott, a Batthyány-örökmécsesnél komolyan beszéltem ám! És azt a komolyságot egyszerűen nem vagyok hajlandó most számon kérni önmagamon, senki és semmi kedvéért. Ha úgy tetszik, puszta kényem végett, ha érthető. De másért sem. Például azért, mert tudom, Orbán Viktor is komolyan beszélt akkor és ott, a Hősök terén. Én tudom a legjobban, mert én a lelkemmel tudom. Amióta elmondta azt a beszédet, azóta tudom, hogy vele elmennék háborúba. S mert az a beszéd komoly beszéd volt, s az a pillanat komoly pillanat volt, a beszéd, a pillanat Tasnádi László ellen is szólt. Vád volt az, s mindjárt ítélet is, őellene s a rendszer ellen. A rendszer ellen, amely életek, sorsok, jövők és hitek millióit tette tönkre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cochabamba
2014. június 23. 00:21
nem gondoltam volna hogy valaha az életben akármiben is egyet kell értsek a bayer zsoltal (tetves fasiszta patkány, de ez most korrekt tőle!
tabakur
2014. június 22. 22:19
" A rendszer ellen amely életek,sorsok ,jövők és hitek millióit tette tönkre"--- Ugyan úgy ahogy a mostani rendszer is milliónyi ember életét nyomorítja meg örökre.
Ellensúly
2014. június 22. 20:03
Az az érzésem, hogy a Fidesz a következő években nagyobb erővel fog küzdeni a polgári-nemzeti oldalt az ezredfordulón még igencsak jellemző szellemiség ellen, mint a szoclibek ellen. Bayer, Lovas még valamit képvisel ebből a szellemiségből, de a Fidesznek sajnos nem érdeke, hogy ez legyen az irányvonal, a Rogán- és Lázár-féle szellemiség sajnos óriási hatalommal bír a Fideszben.
Wazze
2014. június 22. 18:55
Akkor most mi van Bayer elvárs? A ti ávósotok jó ávós lett? Vagy az is volt? Komcsi disznók vagytok, akármit firkálsz... És azok is maradtok, mert ahogy Kövér elvtárs megmondta: Komcsi disznóból nem lesz nemzeti szalonna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!