Kerényizés

2014. május 28. 18:39

Odáig süllyedt a színvonal, hogy a mai napon Deutsch Tamás az egyik legértelmesebbnek látszó fideszes politikus.

2014. május 28. 18:39
Romlaki Alíz
OXOX

„Odáig süllyedt a színvonal, hogy a mai napon Deutsch Tamás az egyik legértelmesebbnek látszó fideszes politikus. (...)

Deutsch Tamás Twitter profilja nem hiszem, hogy a Fidesz hivatalos kommunikációs platformjai közé tartozik (mondjuk néha az az érzésem) de legalább ő mondott valamit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. május 29. 11:44
Dorkának igaza van,sokak mellett a kerényi is az állampárt szegénységi bizonyítványa!
tango47
2014. május 29. 11:10
Kerényit már a demokratikus charta óta nem csípem (és finoman fejeztem ki magam), de a buzilobby erősödése és erőszakossága TÉNY. Ezen lehet felháborodni, de a tényekkel nehéz vitatkozni.
Monkey4you
2014. május 29. 10:07
Rom-laki észjárás!!!
Zsusztina
2014. május 29. 09:46
Kerényi stílusa valóban megengedhetetlen. Viszont a mondanivalója lényege, hogy létezik egy homoszexuális lobby, arról érdemes volna eszmét cserélni. Én nem vagyok járatos a témában, csak a világban általam tapasztalt dolgok alapján el tudom képzelni, hogy van ilyen. És nem is azzal van probléma, hogy tilos megbélyegezni embereket szexuális irányultságuk miatt, mert ezzel egyetértek. De hogy emiatt előnyt élvezzenek, vagy ráerőltessék a szubkultúrájukat az egész társadalomra, az nem helyes. Csak két példa: a legújabb euroviziós "csillag" perverz névválasztása, és bécsi óriásplakátok teljesen meztelen alakokkal, ahol az egyik főalak felül nő, alul férfi. Ez nem vicc, ilyen óriásplakátokkal van tele Bécs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!