Helló, baloldal, van egy jó tippem!

2014. április 26. 12:51

A hatványozott értelmiségi gőg azért is vicces, mert persze amikor „Az Emberiség” megfoghatatlan Jogairól kell beszélni elvontan – na akkor, akkor kurvára fontos Az Ember.

2014. április 26. 12:51
Koplárovics
Spiler.info

„Az a lényeg, hogy a baloldal továbbra is azt próbálja magának bemagyarázni, hogy az új választási rendszer és persze amiatt vesztett, mert »a népsokaság rossz történelmi utat« választott.


Ez a hatványozott értelmiségi gőg azért is vicces, mert persze amikor »Az Emberiség« megfoghatatlan Jogairól kell beszélni elvontan – na akkor, akkor kurvára fontos Az Ember. Mert a Fidesz-kormány lábbal tiporta Az Emberek véleménynyilvánításhoz való jogát, gyülekezéshez való jogát, oktatáshoz való jogát – és még mit tudom én mit. Persze amikor konkrét, hús-vér emberekről van szó – vagy ahogy az Újságíróklubban hívják őket, »az egyszerű emberek«, ellentétben az »egyetemi tanárokkal« –, akkor azok már hülyék. Azok nem értik a haladó idők haladó szavát, a választási csalás, visszaélés »a népet nem érdekli«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2014. április 27. 13:34
Ezek a szerencsétlenek, csak addig fajvédők, amíg nincs a közelükben egy sem, akit védeni kell.
dadóka
2014. április 27. 12:32
Jön a következő két választás és minden baloldali, vezetőjükkel együtt észreveszi végre, hogy mennyien vannak. Mit jelent a XXI. század elején a baloldaliság? Nagyon nem azt, amit a hiteltelen képviselői közvetítenek a tagságuk felé. Előre a "Kisgazda, SZDSZ és a baloldalivá vált MDF" után! A jobboldalon kell egy kis önmérséklet és hosszú évekig nem kell aggódni a baloldaliak miatt.
Apáczai
2014. április 26. 17:21
"Helló, baloldal, van egy jó tippem!" Csak a gyűrűsujjamra figyeljetek...!
rántott kard
2014. április 26. 17:05
Ki a faszom ez a Koplárovics? Csak nem az a Koplárovics aki egyetlen magyarként győztes gólt rúgott a Manchester Unitednek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!