Kovács László miért szabotálta el a feladatot?!

2014. április 13. 08:15

Nagy szerencse, hogy a fatelepiek hálával és empátiával gondolnak azokra, akik az elmúlt „Kovács-mentes” négy évben a párt megújításán dolgoztak, maradandót nyújtva az utókor számára, pl. a mostani dicséretes választási kampányban.

2014. április 13. 08:15
Juhász Ferenc
Facebook

„Szeretném megerősíteni, hogy a tuzséri fatelepen rajtam is számon kérték, hogy ugyan mesélném már el, hogy mi a párt külügyi programja, valamint azt is kérdezték, hogy Kovács László miért szabotálta el a feladatot?! Jelezték továbbá, hogy nehezen tudnak ránk szavazni, hiszen így nem lehet programunkat összehasonlítani a »Jézus gyermekei« és az »Úgy is beledöglöttök« pártok programjával.

Ott, a fatelepen értretlenül álltak azelőtt is, hogy miféle jogon szólogat be ez a Kovács a párt életébe, holott nem csinált semmi emlékezeteset az elmúlt évtizedekben, nem volt egy momentuma az MSZP-ben csak kesrítette a tehetséges feltörekvők életét...ráadásul valamelyik megörzőben lenne már a helye, nem pedig a választmányon, szégyent hozva a fiatal generációra. Nagy szerencse, hogy a fatelepiek hálával és empátiával gondolnak azokra, akik az elmult »Kovács mentes« négy évben a párt megújításán dolgoztak, maradandót nyújtva az utókor számára,pl. a mostani dícséretes választási kampányban . ...

http://hvg.hu/itthon/20140412_MSZP_valasztmany_Mesterhazy_Jobbik_rend

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. április 13. 22:00
Én kérek elnézést, de ez a jogerősen elítélt ex hadügyér Juhász?
Peter8811
2014. április 13. 18:55
Kovács Laci bácsi egy szellemi nulla, egy két lábon járó pénix, de Heller Ági nénihez képest egy egyetemi docens a főenergetikai szakon.
Tüke66
2014. április 13. 14:09
Lehet, hogy igazad van, de olyan valóságízü. Én a szocikból iróniát nem nézek ki, inkább gúnyt és cinizmust.
Róbert__
2014. április 13. 14:04
Atomfideszes vagyok, de az elszomorít, hogy 30+ kommentelőből eddig egyetlen embernek esett le, hogy Juhász ironizált... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!