Orbán, a hungarikum

2014. március 21. 07:21

Alig hiszem, hogy akad a világon miniszterelnök, akinek a kocsija szerepel a Google sétálójában. Ha mégis, akkor biztosan nem egy ötvenezres-feljelentős szabálysértését örökítették meg. Ez kétségkívül igazi hungarikum.

2014. március 21. 07:21
Veress Jenő
Népszava

„Orbán Viktor olyan sokszor áll meg a Kossuth Lajos utca 17. előtt a járdán, hogy ezért kiszedték a parkolást gátló oszlopokat a ház elől - fotózta le a 444.hu egyik olvasója. Még a Google utcakép-nézegetőjén is látszik, ahogy a minibusz ott parkol. Kiderült, borbélyházba jár oda a főnök. Sőt, egyenesen a »Fodrászok Fodrászához«.

Nem szándékoztam elmesélni, de most ide kívánkozik: kedden kis híján belém jött a kormányfő konvojának egyik autója. Előbb a híres VW vágott elém, jobbról, viszonylag kényelmesen a kanyarodó sávból, mögötte egy fekete Audi, abból integetett egy rendőrtárcsás ember, neccesen, de még ő is befért. Csakhogy volt még egy Skoda is. Na ő nem. Satufék, és pár centi a két kocsi között. Nem tudtam, hogy Orbánt három autóval viszik. Mindegyik kocsin ott volt a kék lámpa, de nem villogott. Azt mondtam magamban, ha már pofátlanok vagytok, legalább szirénázzatok. Később megálltam egy pirosnak látszó lámpánál. Ők nem.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2014. március 21. 16:25
Lehet, sokan nem olvasnak Narancsot. Ezért heti, témába vágó poénjukat itt közkinccsé teszem. Mint ismert egy boldogtalan félkegyelmű (SZÉLES?) annak idején Orbánt a harmadik évezred Kossuth-jának titulálta. Nos, inkább a Széchenyi szerepe illene rá, és ehhez írták az újság címlapján: HITEL, VILÁG, STADION. (Orbán fő művei...)
1120
2014. március 21. 14:52
Vészesen fogy a muníció a népfaszánál... XD
Kvasztics Fedor
2014. március 21. 12:14
Mit lehet most mondani Veress sztorijáról? Szegény ember úgy látszik a kampányban is vízzel főz.
rojtos
2014. március 21. 11:01
Ennek kellene a feje búbjára egy villogó piros lámpa, hogy mindenki láthassa mennyire hülye. Hogy lehet ilyen förmedvényt megjelentetni? Vevő erre normális ember?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!