Miért indultam?

2014. március 26. 10:32

Munkát, tisztességes bért, igazságos nyugdíjazást. Jól működő országot akarunk, amelyben az egészségügy, az oktatás nem pénz kérdése.

2014. március 26. 10:32
Tari János
Facebook

Kedves ismerőseim, barátaim és mindenki, aki megkapja ezt az írást!

Tájékoztatok mindenkit, hogy 2014. április 6-án az Elégedetlenek Pártja jelöltjeként indulok az országgyűlési képviselő választáson Csongrád megye 2. számú választó körzetében. Én a kampányra egyetlen forint közpénzt sem kívánok felhasználni. Eddig sem tettem. Nincs más eszközöm a kampányra, mint az internet, az Önök, a Ti segítségetek. Arra kérek mindenkit, aki ebben a körzetben lakik, vagy ismerősei élnek itt, és egyetért az itt leírtakkal, segítsen szavazatával, illetve az üzenet tovább küldésével, megosztásával. A 2.sz.vk. körzet: Szeged alábbi városrészei: Újszeged, Belváros, Alsóváros, Móraváros, Klebelsberg telep (Hattyas), Gyálarét, Szentmihálytelek, Kecskés telep, Béketelep, Kiskundorozsma. Továbbá Ásotthalom, Bordány, Domaszék, Forráskút, Mórahalom, Öttömös, Pusztamérges, Röszke, Ruzsa, Üllés, Zákányszék és Zsombó.

Miért indultam?

Magyarországon politikus váltásra van szükség!

Az utóbbi években átélt tarthatatlan közéleti állapot szólított a porondra. Szentül hiszem, hogy nem olyan profi politikusokra van szükség, akik életükben egyetlen percet sem töltöttek a munka világában, hanem politizáló emberekre. Úgy gondolom, véget kell vetni a megosztottságnak, olyan közéletet kell teremtenünk, amely a kampányok végeztével egyedül azon dolgozik, hogy Magyarország és az itt élők ügyeit előremozdítsa. Ha megválasztanak képviselőnek, fontos lesz számomra, hogy a választó polgároknak legyen beleszólásuk az ország ügyeibe. Az én szavazatom semelyik párt politikai érdekeit nem szolgálja, hanem az Önökét. Elég volt az elmúlt 24 év megosztó, mutyizó, saját számlát gyarapító, egymást sárba tipró politikájából.

Munkát, tisztességes bért, igazságos nyugdíjazást. Jól működő országot akarunk, amelyben az egészségügy, az oktatás nem pénz kérdése.

Ha Ön is elégedetlen a jelenlegi parlamenti pártok tevékenységével, kérem, támogasson szavazatával.

Programunk az Elégedetlenek Pártja oldalán olvasható.

Ez nem egy részletes program, az én megvalósítandó tervem ennél több. Kérek mindenkit, akinek kérdése, észrevétele van, írjon. Megpróbálok mindenre válaszolni, azt másokkal is megosztani. Később még írok elképzeléseimről.

Üdvözlettel:

Tari János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. március 26. 17:54
Elég ede tlen tat i! A zsével el kell számolni!!!
narmer
2014. március 26. 11:38
Az oktatás és az egészségügy nem pénz kérdése.Akkor mié, te sügér?
cirmicica
2014. március 26. 11:14
mi az, hogy az eü és oktatás nem pénzkérdés? Sajnos az! Vagy te fizetsz közvetlenül, vagy az állam helyetted, de mindkettő igen-igen sokba kerül.Nem kétfilléres eszközökkel túlnyomórészt diplomás emberek művelik mindkét területet.
Kárpáti Zoltán
2014. március 26. 11:13
"Munkát, tisztességes bért, igazságos nyugdíjazást. Jól működő országot akarunk" Pont mint az összes többi. Egyéb a kötelező demagógián kívül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!