Kijöttem az oroszlánbarlangból!

2014. március 04. 19:10

Összefoglalom, mire jutottam Németh Lászlónéval. Elárulta, hogy előbb volt paktum, aztán beszélte meg a kormány. Amúgy már perelem a kormányt az át nem adott dokumentumok miatt. De a találkozótól nem lettem nyugodtabb.

2014. március 04. 19:10
Szél Bernadett
Facebook

„Kijöttem az oroszlánbarlangból! Összefoglalom, mire jutottam Németh Lászlónéval. 

1) Jusztis nem akarnak kifalcolni ebből a szerződésből, hiába a putyini ukrán agresszió – Némethné azt mondta, már így is függők vagyunk – kész, logikai okfejtését itt lezárta, hiába forszíroztam, hogy jó reggelt, akkor épp itt az ideje kijönni az orosz medve mancsai közül.

2) A miniszter elismerte, hogy az MVM-nél megvannak azok a hatástanulmányok, amik alapján az összes általuk bemondott százalékot, számot (vö.: 13 %-kal csökkenni fog az áramár és társai) igazolni lehet. Már célkeresztbe is vettem az MVM Paks2 Zrt-t.: vagy odaadják szép szóval, vagy újabb jogi körök. Azt is elismerte, hogy az MVM aláírta a megvalósítási ütemterveket (ez szerinte nem azonos a megvalósítási megállapodásokkal, amire maga az egyezmény utal, szerintem meg ez jó nagy ködösítés), úgyhogy ezeket is kikérem.

3) Némethné elismerte, hogy léteznek a kormánynak döntéselőkészítési anyagai, de titkosak, és nem mutatja meg. Miért, kérdeztem. Hiszen már döntött nem csak a parlament, de a kormány is. A válasz: »ez egy döntésünk volt«. Tessék?! Perelem ezt is. És még azt is elárulta, hogy előbb volt paktum, aztán beszélte meg a kormány – ez amúgy ellentétes a nemzetközi szerződések kötésére vonatkozó jogszabállyal.

4) Még nem döntötték el, hogy a mostani parlament elé vagy a következő elé viszik be a hitelszerződést. Ettől nem lettem nyugodtabb.

5) Kikényszerítettem, hogy képviselőként kezeljen és érdemben reagáljon, megtudtam fontos részleteket, ugyanakkor átpasszolt az MVM-hez, de sebaj, bennem van kitartás. Amúgy már perelem a kormányt az át nem adott dokumentumok miatt és az MVM-et a kommunikációs+reklámszerződések miatt. Ha máshogy nem megy, újabb perek jönnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. március 05. 16:59
Kijött az oroszlánbarlangból...ezt a primitív nagyképű dumát. Ő a bátor, netántán meg is ette az oroszlánt?
Sulammit
2014. március 05. 15:25
Na idefigyelj te széllel bélelt. Mielőtt bármihez is kezdesz, azt ajánlom, hogy mosd meg a hajadat, mert szörnyen nézel ki. Láttam a plakátodat, nem ismertem rád. Egy retusált nő mosolyog rám, a tv-ben pedig egy nyúzott arcú, aszott, ápolatlan nő. Tudod ma már akár naponta is lehet fejet mosni, a két hét azért túlzás nem gondolod? Ja és ahogy versenyt ordítoztok a Schifferrel, a parlamentben, a Hitlerhez hasonlítotok. Női kvota? Szél, Vadai, Osztolykán, Ertsei, Hegedűsné, csupa ordítozo, frusztrált, agresszív, idegbeteg nő!
MZ/X
2014. március 05. 13:51
"1) Jusztis nem akarnak" ez mi? Juszt is = azaz azért is, akkor is... Helyessen: juszt sem akarnak = azaz azért sem.. Aztán Bernike... te tényleg azt gondoltad, hogy bemész, beszélsz és kész, az oroszlán megretten egy ilyen szürke kis rágcsálótól?
I.Preskin
2014. március 05. 12:20
Az oroszlyányvadász ugrani készül. Főszerepben : Szél Börni http://25.media.tumblr.com/50165247a0985d747d5047379e733818/tumblr_mu7cz2KKUX1qzft56o1_400.gif
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!