Meglesz a szociknak a 15%?

2014. március 08. 17:37

Először jött Simon, aztán tegnap pedig Zuschlag. És még egy hónap van a kampányból.

2014. március 08. 17:37
garmr
A KARD

Először jött Simon, aztán tegnap pedig Zuschlag. És még egy hónap van a kampányból.

A baloldal teljesítménye alapján nem hogy a kormányváltás lesz álom az alakulat részére, de lassan már a támogatottság minimális növekedése is. Ha pedig még további ügyek kerülnek felszínre - ami felől nincs kétségünk – olyan helyzet állhat elő, amiben még azzal a gondolattal is szembe kell majd néznie Mesterházyéknak, hogy a parlamenti bejutást jelentő 15%-os eredmény megugrása is veszélybe kerülhet. 

A kvázi névtelen baloldali alakulat mára csak a legelvetemültebb MSZP és Gyurcsány szavazóknak jelent reális alternatívát a választásokon. A 8 lózung alapján, amit Mesterházy pedig a napokban előhúzott a kalapjából, ez nem is igen fog már érdemben változni. Ezt a tendenciát erősíti például a Jobbik támogatottságának növekedése is. 

jelenlegi állás szerint 31 »pártnak« lesz országos listája. Ez eddig soha nem látott teret ad egyrészt a téves ikszeléseknek, másrészt pedig azoknak a protest-szavazóknak, akiknek viszont nem megfelelő választás a baloldali tákolmány. Ezek a tényezők pedig könnyen az mszpdkegyüttliberálisokmoma alakulat parlamenti bejutásába kerülhetnek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2014. március 10. 08:38
"Ez a mottó vezette a baloldali szellemi elitet, amikor hosszas zsarolások, hisztik, intrikák és petíciózások után elérte, hogy a Lehető Legszélesebb Ellenzéki Összefogás jegyében újra összeálljon a 2009-es MSZP. Konrád György meg nagybőgőzik a háttérben. Itt csak és kizárólag egy értelmiségi-érzelmi körnek nyújtott elégtételről van szó, arról hogy a baloldali pártok úgy döntöttek: az ő kedvükben óhajtanak járni, mint ahogy ebben az országban 1991 óta ez rendre történik. Ez a garnitúra, amelyik nemhogy az elbitangolt jobboldaliakat nem képes megérteni és megnyerni, de azokat sem, akiknek soha semmi közük nem volt a jobboldalhoz, Fölháborodottan reagálnak, ha valaki kritizálni merészeli a szárszói gerontokráciát. Senkit nem tolerálnak, aki nem pontosan olyan, mint ők. Ők azok, akik percenként kérik ki maguknak a jobbos sajtó uszítását, karaktergyilkosságait, semmit sem tisztelő hozzáállását, de ha egy ellenzéki szervezet vezetője nem a szájuk íze szerint politizál, akkor gond nélkül megjelentetik a megzakkant nagynéni magánlevelét portáljukon." (Hont Andráa, HVG))
hátakkor
2014. március 09. 10:23
13% a jó, az már korszakváltás lenne.
császár
2014. március 09. 10:17
Manipulált cigány gyilkosságok, Gyurcsány a buzidzsembori élén, megszervezett TV székház ostrom majd lovasrendőr-roham, Mesterházi szereplései, ATV újságíró klub, Vadai Ági baromságai, szövetségesek kiválasztása, Puki bácsi sérthetetlensége, stb. Azért ismerjük el kemény munkával küzdötték le magukat a bejutás küszöbére.
kuwiq
2014. március 09. 08:47
Már a tény, hogy ezt ballerek is felvetik, jelzi, hogy mekkora a pánik azon az oldalon. És hogy van mitől félniük, hogy rettegnek, hol áll meg a Simon ügy. Azért sokakat meglepett, hogy magyarországi számlái is lehettek. Gondolom, a házibankjuknál, a K&H-nál. Őszöd ügyben is kiderült hogy nem kevesebb, mint 22 irat tűnt el Szilvásy elvtársnál. A vadak nősténye azóta is kussol, pedig addig tele szájjal ordítozott, hogy hol van az a jelentés, amiben meg van írva, hogy a fidesz írta, terjesztette, hozta nyilvánosságra az öszödi beszédet. A dinka is megnyugodhat, hogy a titkosszolgálati jelentés, amiről beszélt, nem létezik, így államtitkot se sértett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!