Konzervolimpiát kapnak a magyarok: ezért fizetünk?

2014. február 10. 13:05

Eddig élőben gyakorlatilag semmit, azaz semmit nem sikerült a magyar sportkedvelők elé tárni.

2014. február 10. 13:05
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Akárhogy is van, bejárta a világot a hír, hogy megkezdődött a téli olimpia Szocsiban, tehát nyugodtan nevezhetjük fontosnak és sokak által érdeklődésre számot tartónak a versenyeket, amelyeket Magyarországon - mint azt reklámozza is - csak és kizárólag a magyar közszolgálati tévé közvetíthet. Csak az a baj, hogy nem közvetíti.

Eddig élőben gyakorlatilag semmit, azaz semmit nem sikerült a magyar sportkedvelők elé tárni, például az élőnek hitt-gondolt hétfői lesiklóviadalról is kiderült, hogy mintegy 20 perces csúszással csúszott be a honi képernyőkre, ami tekintve az internet fejlettségét és a szám dinamikusságát (egy lesiklás nincs 2 perc) nagyon ostoba, vérlázító és botrányos. De ez még semmi: vasárnap este rendezték az egész hóbelebancos téli olimpia egyik királykategóriás és királylátványos versenyét, a világ legjobb síugróinak őrült repkedését. Mit látott ebből a paraszt magyar? Semmit, illetve este fél 11 tájban egy lófütty összefoglalót, úgy, hogy közben már a köztévé teletextjén is rajta volt, ki nyerte a bátrak csatáját. Nézd konzervben, megvágva, felvételről, úgy, hogy közben tudod, ki nyert: izgalmas, nem?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2014. április 15. 16:15
ennek is fizetési gondjai vannak mint az éhes Simonnak
balbako_
2014. február 13. 08:41
Talán azért nem, mert gyakorlatilag nincs magyar résztvevő. Ami a 20 perces késést illeti bele ne pusztuljon már a szerző!
eperharom
2014. február 11. 18:49
Abból sem fogunk semmit látni...kíváncsi vagyok, aki azt mondja "oké, kit érdekel hogy nem látjuk a magyarokat sem élőben, úgysincs köztük pontszerző esélyes sem" , 2016 nyarán is ugyanilyen nyugodt lesz, amikor megnézheti majd felvételről a vizilabda döntőt, vagy Gyurta Dani úszását? :)
eperharom
2014. február 11. 18:45
Hogy néhány dolgot világosan láthasson mindenki: amennyire én tudom, az Eurosportot a NOB eltiltotta a közvetitési jogok vásárlásától, ugyanis országonkénti kizárólagos közvetitési jogot követeltek az adók (pl. MTVA) Tehát nem az Eurosport tehet arról, hogy nem közvetíthetnek. Sokkal inkább a NOB. Arról viszont csak a köztévé tehet, hogy olyannyira tesz az egészre, hogy így közvetít. 4 országos csatornával rendelkezik, és még így is magasról tesz arra, mit közvetít élőben...vagyis a semmit. Ez az undorító és megmagyarázhatatlan...miért vette meg a jogokat és hazudja azt napok elteltével is, hogy "nem maradunk le semmiről? " Továbbá... ha minden igaz a rioi olimpiát egy csomagban dobták piacra, tehát ha minden igaz abból ssem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!