Ez minden idők legkirályabb kampánya

2014. február 20. 22:33

A Fidesz igyekszik nyugodt maradni, mint aki rájött, hogy van még pénze sörre, a Bajnai-Mesterházy duó érvrendszere meg per pillanat annyira tűnik masszívnak, mint a magyar labdarúgó-válogatott védelme.

2014. február 20. 22:33
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Nagyon f@sza eddig ez a kampány. Mindössze hat hét van a választásokig, ehhez képest viszonylag nyugodtság van, mindenki le van nyugodva a p.csába, hogy magyarfocinyelven fogalmazzunk. Nincsenek százezrek az utcán, nincs késhegyig menő acsarkodás a kocsmákban és a buszokon, cigányozás, zsidózás és nácizás is csak annyi van, amennyi lenni szokott, permanensen nyilván, mintha kötelező lenne. A média persze mindkét oldalon nyomja a hisztit, mint a lányom, mikor közlöm vele, hogy nem nézheti meg a Kis herceget, ám a magyarság már kezd immunissá válni az effajta behatásra, üveges szemekkel nézi meg a híradókat, átgondolja anyagi helyzetét, majd megy dolgozni, mert tudja, bármelyik párt is nyer a választásokon, senki nem fog egy rakat pénzt a zsebébe tömni. Marad a meló, a fene essen bele.

Persze azért vannak kivételek, Gyurcsány F. például próbálja a kavarni a szart szisztémát, ám nyilvánvaló, hogy az Oscar-díj kiosztásánál nagyobb esélye van, mint a voksolásnál, így vélhetően inkább a Nemzet Színésze elismerést kellene megcéloznia, az se fizet túl rosszul. A Fidesz igyekszik nyugodt maradni, mint aki rájött, hogy van még pénze sörre, a Bajnai-Mesterházy duó érvrendszere meg per pillanat annyira tűnik masszívnak, mint a magyar labdarúgó-válogatott védelme.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. február 21. 08:00
Tcszs és ki lesz a KIRÁLY??? Visszajön a monarchia??
states
2014. február 21. 05:50
Mindent elmond a várható esélyekről a plakátháború, már az utcán vannak az önmagáért beszélő Simon Gáborral felturbózott Nem érdemelnek több esélyt plakátok, ezzel szemben áll a semmitmondó, értelmezhetetlen Mesterházy-póz, amint éppen a köteles beszédét tartja vagy ki tudja, tán áldást oszt, esetleg azt vizsgálja, nem ázik-e be a tető. Még a nem elkötelezett választó számára is világos az üzenet, már megint totális bukópartira áll a baloldal, avagy 2010 újratöltve.
*ufó*
2014. február 21. 00:57
--senki nem fog egy rakat pénzt a zsebébe tömni.-- ez eddig oké, de inkább kivesznek majd a zsebből a szutykok és ez nem oké amúgy persze leírás, korrajz, fíling, no de a mélyben mi van ? mik az infok ? silány kampány silány-kormányt vetít előre, nem ? de :)
Locassen
2014. február 20. 23:05
Csak jelzem, hogy amilyen piszok mázlija van a Fidesznek, még az ukrán események is az ő malmukra hajtják a vizet. Ugyanis amelyik párt ilyen körülmények között elkezd buzgálkodni, meg mindenféle forradalmi mozgósító retorikát használni, hogy aktivizálja a választókat, az óhatatlanul is egy lapon fog említtetni a kijevi utcai harcosokkal, és hát olyasmit itt senki nem szeretne. Szóval pislogás lesz áprilisig sztem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!