Megvan az első képviselőjelölt!

2014. február 17. 21:59

Tájékoztatlak benneteket, hogy már ma, az első napon sikerült megszereznem félezernél is több támogató aláírását. Részemről tudatos volt az elhatározás, hogy egy nap alatt teljesítsem az 500 aláírást.

2014. február 17. 21:59
Seres Mária
Seres Mária blogja

„Ma, hétfőn elkezdődött az országgyűlési képviselőjelöltek aláírásgyűjtése. Ahhoz, hogy valaki felkerüljön a szavazólapra április 6-án, 500 ajánlás szükséges. Ennek megszerzésére 2 hét áll rendelkezésre. A törvényi változások következtében a hagyományos, úgynevezett kopogtatócédulás ajánlás helyett most már támogató aláírásokat kell gyűjteni. Ez technikailag egyszerűbbnek tűnik, ám a választási körzetek a korábbihoz képest jóval nagyobbak. Nógrád megye 1-es választási körzetéhez 47, a 2-es körzethez 84 település tartozik.

Kedves Barátaim és képviselőjelölt társaim!

Tájékoztatlak benneteket, hogy már ma. az első napon sikerült megszereznem félezernél is több támogató aláírását. Részemről tudatos volt az elhatározás, hogy egy nap alatt teljesítsem az 500 aláírást. Bár a körzet méretéből adódó nagy távolságok miatt minden településre nem jutottam el, de közel 20 helyszínről tudtam ajánlásokat kérni. Az emberek készségesek voltak és azt tapasztaltam, hogy a parlamenti pártokból kiábrándult lakosság szívesen támogat olyan jelöltet, aki nem pártérdekeket, hanem a választók érdekeit kívánja képviselni.

Az SMS (Seres Mária Szövetségesei) szervezet névválasztás is arra utal, hogy itt nem pártoskodásról, hanem felelősen gondolkodó emberek szövetségéről van szó. Mind a 106 körzetben indul jelöltünk, és a kampányunk különlegessége az lesz, hogy mindenki egy-egy fontos, sokakat érintő témával jelenik meg, és lényegében ebből a 106 ügyből áll össze a programunk.

Az 5 évvel ezelőtti népszavazási kezdeményezésemmel indult el az a munka, aminek beteljesülése lehet az idei választáson való sikeres szereplésünk. Öt éve 605 ezer embert sikerült megszólítani, és ha ez idén is sikerül, akkor az új parlamentben már frakciója is lesz az SMS-nek!

Kedves Képviselőjelölt társaim, azt tartsátok mindvégig szem előtt, hogy amibe most belekezdtünk, még csak 106 ember akarja, de ez a szám napról-napra egyre jobban növekedni fog.
De ehhez 106 egységes és mindvégig kitartó, a feladatát szívvel-lélekkel és tisztességesen elvégző emberre van szükség!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
historiker
2014. február 18. 09:52
" Részemről tudatos volt az elhatározás, hogy egy nap alatt teljesítsem az 500 aláírást." Ezért a férjeddel egyszerre két kézzel hamisítottatok.
fradi44
2014. február 18. 09:49
Vonáé 4 őra alatt lett meg !!!!!!!
viktóriaa
2014. február 18. 09:33
........gratula ....de semmire nem elég a gyűjteményed .....ne is reménykedj. .....hiteltelen voltál...és ma is az vagy.
atila68
2014. február 18. 09:28
Seres Mária fideszes. Más magyarázat nem nagyon lehet. A Népszava publicistája szerint legalább is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!