Kösz, MSZP!

2014. február 22. 19:03

Továbbra sincs válasz arra a talányra: vajon mit is akart/akar valójában Magyarország baloldali ellenzéke?

2014. február 22. 19:03
Nagy Iván Zsolt
Új Szó

Egy hete kampány van Magyarországon. Nem mintha nem az volna úgy 12 éve, Orbán Viktor első kormányának – számára azóta is feldolgozhatatlan – bukása óta, de most hivatalosan is ezt a remek időszakot éljük.

Izgalom persze továbbra sincs, az április 6-i választás egyetlen igazi kérdése nyilvánvalóan az, hogy a Fidesz kétharmadot szerez-e ismét, vagy csak sima győzelmet húz be. Illetve még valami. Továbbra sincs válasz arra a talányra: vajon mit is akart/akar valójában Magyarország baloldali ellenzéke? Hét nap eltelt az idén mindössze 50 napos kampányból, de arról az oldalról még egyetlen értelmes üzenet nem fogalmazódott meg. Sejtjük többé-kevésbé, mit nem akarnak (semmit abból, amit Orbánék csináltak), de hogy mit és miként tennének, abból egy sort sem láttunk, egy mondatot nem hallottunk.

Nincs bemutatott program, nincs megoldási javaslat, csak látványos bizonytalanság, meg egy túlmozgásos Gyurcsány Ferenc, aki már most úgy viselkedik, mintha valójában ő lenne az egész Összefogás arca, hangja, vezetője. Egyszóval mindaz, amitől például az MSZP-ben vagy az Együtt 2014-ben éveken át (és alighanem most is) irtóztak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turul Népe
2014. február 23. 23:01
Nagy idióta balliberrált hvg-s barom vagy, nagy iván zsolt! számotokra feldogozhatatlan, hogy nem ti diktáltok, hogy elkergetett benneteket a nép 2010-ben!
Wagner Hopkins
2014. február 23. 21:16
"Orbán Viktor első kormányának – számára azóta is feldolgozhatatlan – bukása óta" Számomra is feldolgozhatatlan.
Monkey4you
2014. február 23. 14:36
Reklám szöveg: Csodák csak a mesékben léteznek!!!
BőröndÖdön
2014. február 23. 09:41
Lebontani Orbanisztánt,ebben minden benne van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!