Tényleg debilek lennének a jászok?

2014. február 22. 18:23

A rasszista témákra mindig idegesen reagáló Bajnai és Szekeres nemhogy nem határolódott el tőle, de egy szót sem szóltak.

2014. február 22. 18:23
Horváth Balázs
OXOX

„Szekeres Imre megtartotta vidám kampánygyűlését a minap Jászberényben, többen is beszámoltak róla. A közönség előtt felvonultak a libsi nagyágyúk: helyi jelöltként és az ifjúkomcsik, bocs…, az MSZP képviseletében Szekeres Imre, Bajnai Gordon, aki már szintén nem ifjúkomcsi, hanem az Együtt-PM vezetője, a DK-s balfék Gedei és a zavart gondolkodású Magyar Levente, aki az SZDSZ színeiben 16 évig volt Jászberény polgármestere, ma libsi önkormányzati képviselő.

 
Szóval ment Szekeres gyűlése, Bajnai után ő, aztán meg Gedei is elmondta az unalmas paneleket, amikor elérkezett az est fénypontja. Magyar Levente azt mondta az összesereglett, liberálisokkal szimpatizáló jászoknak, hogy mivel jász családok sokszor egymás között házasodtak, ez belterjességhez vezetett, ami »genetikailag elég sok problémát okozott« nekik. A rasszista témákra mindig idegesen reagáló Bajnai és Szekeres nemhogy nem határolódott el tőle, de egy szót sem szóltak, hanem ezután vidáman véget ért a gyűlés.” 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rabonban
2014. február 23. 18:48
Na Paul Lendvai és társai? Kik is itt a nácik?
imres
2014. február 23. 13:02
Még egy érdekességet megemlítenék, amit nem sokan tudnak. Kunszentmárton nem kun, hanem jász település. :) A török idők után települt újra, a Jászságból.
GV0917
2014. február 23. 11:07
Szekeres Imuka nem is tudott hozzászólni, mert az agykérgét politúr-simára ledörzsikélte az alkohol fürdő!Bajnai meg úgy gondolta, méla pislán, hogy nagy baj az agybaj! De ha már megvan, az nem baj, mert minek fárassza magát az ember magát még a gondolkodással is? Ott a lova, nagy a feje, búsul eleget! De ha ezt tudták a jászok, miért nem kértek- Rátót mintájára egy huszárezred állomásoztatását a Jászságban? Mária Terézia megadta volna.
geraz51
2014. február 23. 10:28
Jászberényi születésűként kikérem magamnak!A jó kurva anyját annak a mocskos libsi Magyarnak.Lehet,hogy őt az unokatestvére csinálta,nálunk ez nem volt divat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!