A Fidesz rendszert váltott – az állítás stimmel, de milyen az új rendszer?

2014. február 20. 22:08

Magyarország egy olyan szemétdomb, ahol immár rend van.

2014. február 20. 22:08
equally
demokratikus aspektus

„Magyarország immár egy stabil pont a térképen.

Orbánék megcsinálták, megnyerték az évtized dolgozója versenyt a globális helytartói mekiben. Navracsics valahányszor ellenzékben nyilatkozott, mindig a befektetők érdekeiről beszélt. Nos, most már tudjuk, miről beszélt. Amikor Orbán azt mondta, ne azt figyeljék, amit »a zembereknek« mond, azt is értjük most már.
A hatalom számára nincs bal és jobb. Csak érdeke van, csak kereskedelem van, és csak stabilitás. Orbánék tudták, hogy ha felmutatják, hogy keményebbek, mint Bajnai, ha jobban át tudják vinni a projekteket (megszorítás, megregulázás, megosztás), akkor az MSZP-SZDSZ-re nem lesz szükség. És ha odafent kihúzzák a heart-plug-ot a ballib tömbből, akkor az lufiként zsugorodik össze. Orbánék a legprofibb és legalázatosabb helytartók szerepét akarták megszerezni maguknak - és sikerült. Gyurcsány, Bajnai és Kuncze hiába tépik a hajukat.

Magyarország egy olyan szemétdomb, ahol immár rend van. Gyurcsányék »alatt« az egész rendszer folyton összeomlás közeli állapotban volt, 2006-ban felülről kellett beavatkozni, a hatalom ilyen direkt módon még sosem mutatta meg magát Európában!

Orbánék alatt minden stabil. Stabil és kiszámítható, mint a világ legjobban organizált rabszolgatelepe. Bajnaiék nem tudnak ilyet.

Orbánék megmutatták – és mind a számok, mind a tények őket igazolják. Az MSZP-SZDSZ érának annyi. Ők nem voltak soha ilyen jók. Ennek oka, hogy túl régi már a szervezetük, nehezen egyben tartható. Orbánék viszont új hatalmi kiosztást hajtottak végre, mindenkit bevonva, a legkisebb trafikosokig, mindenütt megvan a kormányhű, rezsimhű réteg. Nem úgy, mint Gyurcsányéknál. Orbánék megcsinálták. Bizonyították, hogy bármit meg tudnak tenni a rájuk bízott országgal. Ők a legkeményebb és egyben legnépszerűbb helytartók. A leghatékonyabb rendszergazdák. És kérnek engedélyt Magyarországot jobboldali országként tekinteni. És meg fogják kapni. Ha hagyjuk. Ha-ha.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2014. február 21. 11:10
A farkatokat nem vagytok képesek egyedül felállítani, és még kormányozni is akarnátok?
Paracelsus
2014. február 21. 10:39
A bal(?)oldalnak egyetlen baja van csak,baromi nehezen tűrik,hogy most,hosszú évtizedek általános gyakorlata után,nem Ők mondhatják meg a "tutit"!Mi a helyes,mi nem, ki kapjon megbízást,ki nem,mi az érték,mi nem, mi a "valódi történelem" és mi a "történelemhamisítás"...stb.Csak az a kérdés: lesz-e újra 1867?
nyugalmazott tanár
2014. február 21. 08:07
"Magyarország egy olyan szemétdomb,..." Szemétdomb annak a rákóczitéri strichelőnek az öle, ahonnan magadfajta pondrók bújnak elő.
balbako_
2014. február 21. 07:44
A barokkba hajló hülyeség tipikus példája. De vaktyúk is talál szemet alapon rájött az orbáni politikának vannak nyertesei, sokan. Ezt hívják jó politikának. Ha sokan nyertesek, sok a rájuk leadott szavazat ez ilyen egyszerű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!