Választott a baloldal: Betonbiztos Bukó

2014. január 14. 13:08

Itt a baloldali közös lista. A neve az, hogy Betonbiztos Bukó. A 4-ből legalább 1 tutira kiveri a biztosítékot még azoknál is, akik egyébiránt nincsenek vakszerelmesen oda a kormány ténykedéséért.

2014. január 14. 13:08
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„A szisztéma lényege a következő: állítsd a közös lista élére – magyarán Orbán Viktor ellentétpárjául – az összes nemfideszes és nemjobbikos politikus közül a leggyengébb képességűbbet (Mesterházy Attilát), tedd mögé azt, aki nem FEL-, hanem LEépítette magát a kampány eddigi időszakában, bizonyítva ezzel teljes alkalmatlanságát (Bajnai Gordont), rögtön csapd hozzá azt, akinek a legnagyobb szája, de a legkisebb hitele van, és akitől egyszer már kiborult az ország nagy része (Gyurcsány Ferencet), dobjál egy koncot a néhai és önmegsemmisítő SZDSZ-nek (Fodor Gábor személyében), és az új szelek és a női divat maximális figyelembevételével keverd bele a koktélba a PM-társelnökét (Szabó Tímeát). (...)

Nem az van, hogy csak együtt sikerülhet, hanem az, hogy így együtt biztosan nem sikerülhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2014. január 14. 17:16
Ez a Szabó Tímea csúcs! 2008-ban LMP-s, + Jobbikos férjel, azután otthagyja az LMP-t "Lehet Más a Politika" (szép szavak), és végül összeborul a Gyurcsánnyal! A Jobbik ágyától a Gyurcsányig! :)
fcsabi
2014. január 14. 16:40
Sokan hozzák fel példának a 2002-es FIDESZ buktát. Szerintem jól mérhettek a közvélemény kutatók, csak a bal oldalnak sikerült elcsalni a választást. A bizonyíték erre, pedig az, hogy azonnal elégették a szavazó cédulákat. Egy becsületes kártyás kiteríti a játék végén a lapokat? Azért csak óvatosan a mi oldalunkon azzal a nagy mellénnyel. A meccsnek a lefújás után van vége. Addig hüthetjük a pezsgőt, de bontani csak meccs végén lehet.
S0ma
2014. január 14. 15:22
Még nem lefutott a meccs. Ettől függetlenül: Milyen összefogás az, ahol a harmadik helyezett fejére helyezik a babérkoszorút? A harmadik helyezett pedig az, akit kb. 200 rikácsoló öregasszony legitimál. :-))
BőröndÖdön
2014. január 14. 15:10
Innen szép a győzelem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!