Orbán Zlatantól Putyinig

2014. január 20. 08:32

Mit fog csinálni tavasszal, amikor ideje lesz a mozgásnak, ha januárban tíz nap is elég volt neki ahhoz, hogy a feje tetejére állítsa az országot?

2014. január 20. 08:32
Rab László
NOL

„Közös miniszterelnökünk az új évet pálinkával kezdte a bulvárban, aztán megpróbálta elkapni Zlatan Ibrahimovic kezét, kormánypárti lapot alapított, a végén pedig Putyin pincsijeként (saját poénját beteljesítve) visszahívta Magyarországra az oroszokat.

Közben beugrott Rogánékhoz rétest enni Szakonyfaluba, igaz, az óvodában medvének nézte a nyulat, de ez már olyan régen történt (néhány napja), hogy az atombiznisz árnyékában nem is emlékezhetünk rá. Mit fog csinálni tavasszal, amikor ideje lesz a mozgásnak, ha januárban tíz nap is elég volt neki ahhoz, hogy a feje tetejére állítsa az országot?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. január 20. 15:18
Ez a fazon tanár? Ó te jó Isten! gyenge mint az őszi szél. írni meg nem igen tud!
Jobbos ifjú
2014. január 20. 12:13
Ilyen egy semmitmondó szar cikket rég nem olvastam. Jól van Lacikám! A napi Zorbánozást teljesítetted, odafáradhatsz a kasszához, hogy kifizessék a zsoldodat. Ami Paksot illeti, ezzel kapcsolatban is nevetségessé váltatok. Heller Ágnes és a teljes balos holdudvar most éppen energiaszakértőt játszik. Mondanak is nagy bölcseket. Zöld energia, megújuló energia. Ja,sokszor ennyiért. Érdekes módon, amikor még Ferenc 2009-ben a paksi bővítés mellett érvelt, akkor ez a sok okos mélyen kussolt. Jobb és baloldal egyetértett benne, hogy Paksot bővíteni kell. Erre ma kiállnak, és ugyanazok az emberek, akik akkor érveltek mellette, akik megszavazták, ma önkényes döntésekről beszélnek. Meg a szakértelmet hiányolják. Ehhez képest a Magyar Mérnöki Kamara üdvözölte a döntést, közölte, hogy magyar gazdaság gyakorlatilag nem létezhet nukleáris energia nélkül, a 30 éves orosz kölcsönt pedig szintén helyesnek tartotta, mivel kereskedelmi banki környezetben ekkora összeget felvenni rendkívül drága lenne. Tessék! Itt vannak a szakértők is. Megvolt a politikai konszenzus is annak idején. Nem csak Gyurcsány, még Bajnai is támogatta Paks bővítését, és üdvözölte, hogy a pártok egyetértenek benne. A kormányváltást követően külön energiastratégia készült a civil társadalom bevonásával. Az atomenergia abban is szerepel. Szóval gyerekek lehet, hogy ti teljesen hülyének nézitek a népet, de ha azt gondoljátok, hogy most majd meg lehet etetni az emberekkel, hogy a miniszterelnök gondolt egyet a repülőn Moszkvába menet, és csak úgy lazán faszán eltapsolt 3000 milliárdot, akkor rohadt nagyot tévedtek!
kamasuka
2014. január 20. 11:50
Először is nem csak a 444 gifjeiből kellene tájékozódni, hanem megnézni az egész Zlatanos jelenetet. Másodszor, Putyin pincsijei témakörben íme valami más: http://files.blogter.hu/user_files/3457/marcius/gyurcsany_putyin_toto.jpg Harmadszor, meg szartok mi, hogy elkezdett kampányolni, és nem akkora orbitális blődségekkel, mint a gázrezsőre felült Wellnessvityillói. :)
citizen queen
2014. január 20. 11:47
"visszahívta Magyarországra az oroszokat" Na most túl azon, hogy egy majd fél évszázados katonai megszállást tendenciózusan próbálnak összemosni egy üzleti megegyezéssel a balfékek, nem kicsit röhejes, amikor napok óta olyanok habzanak ezen a témán, akik pl. egy olyan újságnál médiamunkások, mint a szerző is, ami pár évtizede még a szovjet-magyar barátságon nyáladzott. Kábé ugyanaz a szint, mint amikor az msz(m)p-sek bolsiznak, meg komcsiznak habzó szájjal. Vajon tisztában vannak vele az ilyen szintű agyhalottak, hogy a saját szellemi elődeiket gyalázzák? :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!