A Milla jelöltje: Valaki Más

2014. január 17. 16:27

Bajnai ismét óriási győzelmet aratott. Nem kevesebbet ért el, minthogy simán megnyerte a Voks ’14 okostelefon-alkalmazás szavazását, ahol a válaszolók többsége őt tartotta legalkalmasabbnak az ellenzéki összefogás vezetésére.

2014. január 17. 16:27
Piréz Róbert
Tutiblog

Majdnem elfeledkeztem ebben a nagy rohanásban beszámolni róla: Bajnai ismét óriási győzelmet aratott. Nem kevesebbet ért el, minthogy simán megnyerte a Voks ’14 okostelefon-alkalmazás szavazását, ahol a válaszolók többsége őt tartotta legalkalmasabbnak az ellenzéki összefogás vezetésére. Nagy siker ez, az Egymillióan a magyar sajtószabadság oldalán majdnem annyian tettek rá finoman tetszikelést, mint a szomszéd hírre, ahol Mesterházy elegánsan lehazaárulózta a Kaijut, a felcsúti óriásszörnyet. Egyébként a 168 óra című baloldali élet-és rettegésmód magazinból eddig úgy tudtam, hogy hazaárulózni kizárólag a Fidesz szokott, mert ezzel szorítja ki a nemfideszeseket a nemzet testéből, kényszeríti őket bőröndök ágy alatt tartására, jegy nélkül utazásra, a lábápolás elmulasztására. Zárójel bezárva.

Bajnai után a szavazáson, alig lemaradva a Valaki Más jelölt futott be, aki csak egy európai értelemben vett független szakértő lehet, mert ez náluk alapkövetelmény. Kötelező titulatúra, mint a fáraók megszólításakor a fényességes, meg a gigabréjű. Ők ketten kétharmadot szereztek a voksoláson, megérte hát mozgalmi jelleggel egymásnak küldözgetni a felhívást. Gyurcsány, de főleg Mesterházy jelentéktelen kis hasábot ragadott ki magának az összefogás okostelefonos alkalmazásából. Nehéz idők ezek nekik, az ATV stúdiójában elkövetett közös nevetgélés, egymás gyöngéd becézése ellenére tovább tart a nyomakodás. Még bármi megtörténhet, Mesterházy nem nyerte el biztosra az »Elsőként gratulálhatok telefonon Orbánnak«-pozíciót.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2014. január 17. 20:57
Mikor vagyunk nagyobb függőségben, ha magunk állítjuk elő a villamos energiát, vagy amikor külföldről vásároljuk? Van más energia forrásunk amivel pótolni tudjuk a kieső blokkokat? A napelemes megoldást nem tartom jó ötletnek, mert akkor kezd termelni villamos energiát amikor lekapcsoljuk a villanyt és ekkor szűnik meg a villamos energia termelése amikor felkapcsoljuk a villanyt. Habár ha sötétben akarjuk tartani az országot ez az ideális megoldás.
balbako_
2014. január 17. 20:38
A kis diadal is diadal ezeknek a lúzereknek.
tunde04
2014. január 17. 19:25
Robi! még jó, h eszedbe jutott, és ebben a nagy rohanásban nem felejtetted el megírni ezt a posztot! teccik!
kamasuka
2014. január 17. 18:24
"Mesterházy nem nyerte el biztosra az "Elsőként gratulálhatok telefonon Orbánnak"-pozíciót" Kész. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!