A nyúlgát tetején

2014. január 24. 17:33

Amit azonban leginkább nem tudunk: ki hatalmazta fel Orbán Viktort, hogy egy az ország sorsát évtizedekre meghatározó ügyben egymaga, a szűk stábja döntsön teljes titokban.

2014. január 24. 17:33
Friss Róbert
NOL

„Amit azonban leginkább nem tudunk: ki hatalmazta fel Orbán Viktort, hogy egy az ország sorsát évtizedekre meghatározó ügyben egymaga, a szűk stábja döntsön teljes titokban. Honnan veszi a bátorságot, hogy végleg felzabálja a parlamentarizmus utolsó morzsáját is, azt a maradék hitet, hogy a nemzetnek mégiscsak felelős miniszterelnöke és kormánya van. Az egész országnak felelős miniszterelnöke. Egyáltalán: kicsoda Orbán Viktor, hogy nemcsak úgy gondolja, hanem meg is teszi mindezt?

Nem: arról nem dönthet a szakemberek helyett a köznép, hogy kell-e újabb atomblokk, mert szakmailag képtelen megítélni, s ez nem érzelmi kérdés. Népszavazást arról kellene tartani: tényleg akarjuk-e, hogy hatalmon maradjon az az ember, aki méltatlan a hatalomra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2014. január 25. 09:05
Aztán itt van ez a Robika is, a maga sutkáival, meg értetlenkedésével. Amik szinten verik a jó öreg szocik mentalitását, és szövegeit. Nem tudom hány éves ez a jóember, de hogy a szülői csecsről szivta magába a későbbi mondanivalóját, az szintisztán látszik. Elképesztő, hogy ezek az összefosók mennyire nem tudnak a mai világban gondolkodni. Pedig teljesen belefeszülnek az erőlködésbe.
vigyor
2014. január 25. 08:33
"Nem: arról nem dönthet a szakemberek helyett a köznép, hogy kell-e újabb atomblokk, mert szakmailag képtelen megítélni, s ez nem érzelmi kérdés." Na végre, ezt mondom a népszavazás első, ostoba gondolatszüleményétől, most már csak a kis kedvenceiddel kellene megértetned, mi ugyanis nem nagyon vagyunk beszélő viszonyban:-)))))))
Bertorelli
2014. január 25. 08:20
Fresh Úr ! Ezt a "kihatalmaztafel" dumát hagyja. Ne erőltesse. 2006 szeptembere és 2010 áprilisa között kb. minden döntésnél feltehették volna, miután az Őszödi beszéd után a minden hitelességét elveszítették a szocik és majd 4 évig végig vergődték a ciklust. Akkor Ön éppen a holdon tartózkodott ????
enmar
2014. január 25. 07:45
Inkább az a kérdés, hogy ezt a frisset ki hatalmazta fel, hogy nyáladzon zöldeket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!