Vissza a törököket!

2013. december 23. 09:05

Olyan kis szánalmaska az egész. Miért kell nekünk állandóan szégyenkeznünk a miniszterelnökünk miatt?

2013. december 23. 09:05
Veress Jenő
Népszava

De könyörgöm! Nincs a spájzban egy épeszű külügyes, aki elmesélné neki, hogy lehetőleg ne bukás szélén álló despotákkal próbálja hitelesíteni saját ugyanezenségét? Másképpen: meneküljön, ki merre lát, ha Orbán diplomáciailag közelít! Most éppen Törökországban riszi-riszált egy jó nagyot. Tiszta szerencse, hogy nem hívta vissza őket Magyarországra. Bár egy 150 éves terv sokat segíthetne rajtunk…

Mert mi történt, amikor még ki sem porolták Orbán párnáját a Gül baba szállodában? Először is bezárták a Joan Miró-kiállítását Isztambulban egy galériában, miután a katalán festő hagyatékának gondozói közölték, hogy a kiállított képek egy része hamisítvány. Aztán hanemdeviszont vádat emeltek Muammer Güler belügy- és Zafer Caglayan gazdasági miniszter fia ellen, s mindkettejüket előzetes letartóztatásba helyezték a miniszterelnökre is árnyékot vető korrupciós botránnyal összefüggésben. Nem, semmi párhuzamot nem akarok vonni! Már csak azért sem, mert a magyar belügyminiszternek nincsen fia. Azt meg végképpen nem tudom értelmezni, hogy - természetesen továbbra is Törökországban - vádat emeltek az állami bank vezérigazgatója, és még több személy ellen aktív korrupció, csalás, sikkasztás és illegális aranykereskedelem miatt. Az utóbbi vétséggel egy iráni-azeri üzletembert is megvádoltak, Reza Zerrabot, aki a gyanú szerint a nemzetközi embargó alatti Iránba irányuló nagyszabású illegális aranycsempészet középpontjában állt. Ő is előzetes letartóztatásba került.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2013. december 24. 05:38
Jenci ha kivandrolsz israelbe,tovabb mar nem kell szegyenkezned.Ott majd Ne tannya uúuuuuu,miatt kell szegyenkezned,te malackepu antiszemita.
várúr
2013. december 23. 13:22
Jenőke. Olyan kis szánalmas vagy. Külsőleg-belsőleg egyaránt. Az ilyenre mondják: csenevész. Igazi ősballib típus vagy.
GV0917
2013. december 23. 13:01
Na végre megszólal a Seggfej bej!Kücsük ,vagy Csupor vagyol e oglu?De lehet, hogy azóta szilkévé tágítottak! Menjél te kutya Veress f@szára!
Alarik
2013. december 23. 11:39
Szétbasz a fóbia, ugye csórikám :D De meg is érdemled. Balfasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!