A Szabó Tímea modellező klub

2013. december 20. 15:24

Amíg a „demokratikus ellenzék” „erői” egymás hiteltelenítésével vannak elfoglalva, addig ne csodálkozzunk, hogy Ásotthalom lakói számára egyedüli hiteles megoldásként (még egyszer: volt más?) éppen Toroczkai László kínálkozott.

2013. december 20. 15:24
Szoboszlay György
Anyós blog

„Világos: az ásotthalmiak becsületét csak a passzív ellenállás menthette volna meg.  Ha a változást akarók képesek felelős döntést hozni és inkább otthon maradnak, nem fröccsen rájuk a jobboldal történelmi és halálos küzdelme következtében felvert sár egy része. Igaz, hogy így a változás is elmaradt volna, de legalább most nyugodtan lehetne beletekinteni a tisztesség gyémántszilárdságú tükrébe.

A balfelen azóta is: döbbenettől kikerekedett szemek, fennakadt szó és persze mindenekelőtt, s továbbra is DK-szopatás, hiszen bejegyzése alapján világos, hogy a felelősségáthárítás gyötrelmes lelki folyamata Szabó Tímea esetében is a párt irányadó vonala mentén megy végbe. És amíg a »demokratikus ellenzék« »erői« egymás hiteltelenítésével vannak elfoglalva, addig ne csodálkozzunk, hogy Ásotthalom lakói számára egyedüli hiteles megoldásként (még egyszer: volt más?) éppen Toroczkai László kínálkozott. Múltjával együtt. Ami egyébként nem kevés falubeli számára ugyanúgy ismeretlen volt, mint Szabó Tímea munkára buzdító direktívája.

Ez egy valóban modellértékű történet. Aminek még csak az elején járunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aser
2013. december 26. 16:31
Mivel nem volt ellenzéki induló.Így nem is szavazhattak rá a választók. Ez a dem.ellenzéki pártok hibálja volt.
fátyolka
2013. december 21. 07:31
Magyar Bálint tegnap egészen konkrét formában és drámai erővel küldte el a hf-ba az "összefogókat": http://www.atv.hu/videok/video-20131220-magyar-balint Mától ő számomra a ballib oldal Robert Plant-je, gratula!
Wagner Hopkins
2013. december 21. 01:51
:-)
atila68
2013. december 20. 20:44
Nem egészen értem mi a probléma Toroczkai Lászlóval? http://hu.wikipedia.org/wiki/Toroczkai_L%C3%A1szl%C3%B3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!