Nemzedék a Marsról

2013. december 13. 07:31

Sokszor kiátkozták a Kommunista Ifjúsági Szövetséget, bár egyetlen KISZ-bulin sem fogyasztott senki kábítószert, nem voltak pocsolyarészegek, senki nem hányt, és csoportszexszel még zártkörű vetítéseken sem találkoztunk.

2013. december 13. 07:31
Seszták Ágnes
MNO

„Sokszor kiátkozták a Kommunista Ifjúsági Szövetséget, bár egyetlen KISZ-bulin sem fogyasztott senki kábítószert, nem voltak pocsolyarészegek, senki nem hányt, és csoportszexszel még zártkörű vetítéseken sem találkoztunk. A gombafej okozott némi durvulásos huligánozást a rendőrség kontra zenekarok között, és az Ifjúsági Parkba sokáig csak öltönyben és nyakkendőben lehetett belépni.

(...)

Igen, a mai kamaszok keményen isznak, ami jön, csak hamar be lehessen rúgni, drogoznak, mert olyankor könnyűek és lebegnek, a szexet tornagyakorlattá silányították, szinte mindegy, hol, a múzeum lépcsőjén vagy egy bulin. A buli náluk lét- és helyzetmeghatározó rituálé, rosszabbik változata az orgia. Néhány év és kiüresedik a szex, jön az unalom, a rém, ami jellemző mumusa a mai tinédzservilágnak. Fogy az Extasy, a Kata, a Gina, a cigi, a fű, és az ismeretlen dizájner drogok, jó esetben nem lesz baj. Óriási a késztetés az utánzásra, a megfelelésre, a bandához tartozás illúziójára. Az idő nem kedvez az egyéniségnek, a lányok sokszor azért szexelnek, mert már mindenki csinálja.

(...)

A telefon nem segédeszköz, hanem mankó, pótlék, kapocs, lélegeztetőgép a kamaszok világában. A számlát a szülők állják, és azt hiszik, ezzel minden letudva. Aztán jönnek a nagy találkozások a mentőknél, a kórházban, a kijózanítóban, a pszichiátrián vagy a terhesgondozáson. Az utolsó pillanatban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. december 13. 14:39
Ágica! Nem tudom, te hol éltél? Nem az ifi parkban ment a sex, hanem utána a tabánban! Vagy a Ptőfi gimisek a horváth kertben stb. A pia is a rendezvény helyszínétől távolabb, vagy a Wc-ben ment. Részegek akkor is voltak! A huligánjaid meg úgy lettek lapátra téve, hogy az egyik bíró házaspár a 60-as években a 6 hó - 1,5 év helyett kezdte kiosztogatna a megadható maximumot a 10 - 12 évet! A hosszú hajakat a rendérek kérdezés nélkül igazoltatás után levágták. Az igaz, hogy a fiatalok nem voltak olyanok, mint a maiak. Volt még CSALÁD, (nem csonka), ahol megnevelték őket! Több volt a morál. De az nem a KISZNEK volt köszönhető. Soha nem voltam kisz tag. A szüleim megneveltek!! Azokon a kiszes bulikon, ahol csak a 'bennfentesek, nacsalnyikok gyerekei ' vettek részt, ott ment az orgia. Hogy ezekről nem tudsz, nem szégyen!
gross
2013. december 13. 12:37
Kedves fiatalok, fogadjátok meg eme bölcs szavakat, amelyek a mi érett generációnktól érkeznek, akik - fenntartottak egy diktatúrát majd elfureráltak egy rendszerváltást - eközben ellopták a nemzet fele vagyonát, a másikat meg tönkretették - élen járnak az öngyilkosságban és alkoholizmusban - az egészségükre nem vigyázva korán halnak meg - nem bíznak egymásban és állami intézményeikben - gyűlölködnek, irígyek és önsajnálatba menekülnek - nem beszélnek nyelveket és nem értik, mi történik az országhatáon kívül Nyilván mi vagyunk azok, akik jó példával elöljárva a helyes útra vezethetnek benneteket.
Robinzon Kurzor
2013. december 13. 12:32
A kokakólában van már kábítószer, vagy ott még nem tartunk?
Senye Péter
2013. december 13. 12:13
Akkor látszat célokat állítottak a fiatalok elé. Ma már az sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!