A Fidesz eddig mindent megtett, amit meg akart tenni

2013. december 18. 09:56

Három és fél éve nem tudja megoldani a Fidesz azoknak a devizahiteleseknek a problémáját, akik a legnagyobb bajba kerültek a forint gyengülésével. Ha akarná, tudná.

2013. december 18. 09:56
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„A Fidesz a maga kétharmadával eddig mindent megtett, amit meg akart tenni. Három és fél éve nem tudja megoldani azoknak a devizahiteleseknek a problémáját, akik a legnagyobb bajba kerültek a forint gyengülésével. Ha akarná, tudná. Az Eszközkezelő nem működik, az Ócsán méregdrágán felépített házak zöme üres, és eközben egyre több a nem fizető adós. A Kúriára bízni ennek az ügynek a megoldását - jogi csűrés-csavarás és időhúzás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bro222
2013. december 18. 15:29
Igen a Fidesz, tehetne többet. De amint elkezdené (mondjuk először a Kúriánal, majd a bankoknál) Ti ott lennétek, hogy telekürtöljétek az Júniót azzal, hogy itt se fékek, se egyensúlyok nem működnek... Trükkösek vagytok Attesz, de én kussolnék, mert mikor még Ti voltatok, egyiktek se állt ki, hogy elmondja a sok befürösztöttnek, hogy ha 100-et keres, ne akarjon 400-ból élni...
Cafka Margit
2013. december 18. 15:10
szarházi! elsőnek sorold fel kormányzásotok 8 évében mit tettél tettestársaiddal egyetemben, hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe a devizahitelesek... most meg eriggy és operáltass be magadnak gerincet...
hátakkor
2013. december 18. 12:49
Csunájnak NASA-képes hőálló bőr van a pofáján..
catalina9
2013. december 18. 11:49
blaupanter [Hozzászóló kiszűrése] 2013. december 18. 11:44 Amihez nyultatok az vagy eltunt,vagy elrontottatok." A szocialisták mindent elrontottak, amihez hozzáfértek, a ballibek mindent megrontottak aminek a közelébe kerültek, így a szocialistákat is. De a paraziták már megint árulják a "szakértelmüket" és az MSZP kész felvállalni a gazdaállat szerepet. Ezek félnek egyedül!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!