„Egyszerű földi halandóknak” ajánlva

2013. december 09. 11:55

Vajon, hány politikust tudna felsorolni Tamás Ervin, akinek több volt az elmúlt húsz évben a beváló, mint a bepálló programja?

2013. december 09. 11:55
Lánczos Vera
Galamus

A hazai ellenzék sajtója és véleményformálói, a közbeszédre jelentős befolyással rendelkező tényezők, most éppen azt tartják illőnek, hogy azt a vegytisztának semmiképp sem tekinthető »igazságot« képviseljék, miszerint van ellenzéki megállapodás, a létrehozói méltányos ajánlatot tettek a Demokratikus Koalíciónak is, amelyet a párt azért nem fogadott el, mert állítólag önállóan (értsd külön) akar bejutni a Parlamentbe. Ha az igazságnak nem is vegytiszta, de legalább igazságközeli változatát részesítenék előnyben, akkor az ellenzéki sajtóban rendszeresen szembesítenék a megállapodókat azokkal a nevetséges feltételekkel, amelyeket ők méltányosnak neveznek, rendszeresen szembesítenék az MSZP és az Együtt-PM vezetőit a pártpreferencia-adatokkal, és szólnának nekik, hogy az eddig használt érvkészletük már nem érvényes, mert megalapozatlan. Vagyis a nyilvánosság tenné a dolgát.

Nyugodtan összegezhetjük úgy ezt a tapasztalatot, hogy az ellenzéki térfél sajtója sem felel meg a demokratikus nyilvánosság követelményeinek. Megteheti, hogy bizonyos kérdéseket nem tesz fel, de az is lehet, hogy valamilyen okból nem teheti meg, hogy feltesz minden kérdést. Miközben bizonyos ellenzéki politikusok meg megtehetik, hogy bizonyos kérdésekre folyamatosan mellébeszéljenek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2013. december 09. 18:30
Ilyen az mikor egy értelmiséginek látszó nőcseléd bekavar a nagypolitikába ,holott ez csak a kis vakarcsok gyülekezete . De ne féljen kiskegyed már nincs messze az idő amikor napokat együtt lehet szívszerelmével ,mivel egy parlamenten kívüli embernek sok szabadideje van-lesz!!
balbako_
2013. december 09. 14:42
Nekem így is jó!
Rideg Planeta
2013. december 09. 14:42
Kovi még csinálhatna egy utsó filmet.: Féleszű lenne a főcsődör, További szereplők: - az Apró klán női tagjai, a családi vonal erősitésére - A lánctalpas Vadbarom bőrszerkóban mint domina - ez a Vera mint doubleMILF a köbön, aki horror elemeket is vinne az alkotásba + extra bi szereplő: Zsóti mint dekázó pincsikutya, ha már ő is mindig ott van Fletó hátsójában
motoros
2013. december 09. 14:10
Hogy hajt a nőci! Pedig már van egy Böszméné. Buta locsogás az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!