Közel százezeren az egykulcsos adó ellen

2013. december 13. 14:49

97 ezer aláírást gyűjtött másfél hónap alatt az egykulcsos adó ellen az Együtt-PM. Bajnai Gordon szerint ez azt jelzi, hogy az egykulcsos adó az Orbán-kormány gazdasági károkozásának szimbóluma. Az Együtt-PM kétkulcsos szja-t szeretne.

2013. december 13. 14:49

Másfél hónap alatt 97 ezer aláírást gyűjtött össze az egykulcsos adórendszer ellen az Együtt-PM – jelentette be pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Bajnai Gordon, a szövetség vezetője. Az akció lezárásaként elmondta: az, hogy hat hét alatt majdnem százezer aláírást tudtak összegyűjteni, jelzi, hogy az egykulcsos adó az Orbán-kormány gazdasági károkozásának szimbóluma, nemcsak igazságtalan, hanem megbénította a gazdaságot és ötvenezer munkahely megszűnését okozta.

Bajnai Gordon közölte: az Együtt-PM olyan, kétkulcsos személyi jövedelemadózást vezetne be, amelyben van adójóváírás a kiskeresetűeknek, de a jómódúaknak is kevesebbet kellene adózniuk, mint 2010 előtt. Emellett gazdasági programjuk négy év alatt 220 ezer új munkahelyet teremtene – ismertette.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. december 14. 11:14
Egyébként, ha valóban lenne kilencvenvalahányezer, aki aláírt, akkor nem hárman állnának a képen a bejelentéskor!
kuwiq
2013. december 14. 10:55
A helyzet az, hogy én nem hiszem le, hogy akadt kilencvenvalahányezer ember, aki ezt a baromságot aláírta volna. Kényelmes állítás, a kutya nem ellenőrzi, hogy igaz-e, nem kell hitelesíteni se, hiszen nem kerül beadásra semmilyen hivatalos szervhez. Szerintem kb annyira igaz, mint a veres elvtárs költsévetése, ami ott volt, csak nem mutatta meg...
ballada
2013. december 14. 04:45
Gordon kapd a kavintont mielőtt kiállsz hazudozni,,2 millió munkahelyet vittetek csődbe,huzz el pecsáb ,,az egész ballisi oldal egy csődtömeg...gordon az ilyen nyilatkozatkor mennyi itóka ment le a torkodon "megbénította a gazdaságot és ötvenezer munkahely megszűnését okozta." érdekes sehol a gazdaság bénasága ,sőt a kutya ugat a karaván halad. Van pofád kiállni hülyeségeket mondani ,takarodj bajnai!!!!!
bsandor
2013. december 14. 04:20
nahát,közel kilencvenhétezer ember szavazzon a libára és elégedett lészek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!