Hodorkovszkij

2013. december 20. 12:57

Azt azért mégiscsak el kéne felejteni, hogy szegény ma szabadult Hodorkovszkij fehér lett volna világ életében, mint a szűz hó a tajgában.

2013. december 20. 12:57

drága emberek, az nagyon igaz, hogy putyin, hogy is mondjam, nem európai típusú demokráciát csinál oroszországban. meg az is, hogy az orosz igazságszolgáltatás, khm, izé, nem egészen független a hatalomtól. de azt azért mégiscsak el kéne felejteni, hogy szegény ma szabadult hodorkovszkij fehér lett volna világ életében, mint a szűz hó a tajgában. nem. hodorkovszkij úgy privatizált, úgy kavart, úgy machinált, úgy csalt, annyit szerzett, amennyi pénzt ti el sem tudtok képzelni. hogy nem volt ezzel egyedül, az igaz. hogy ha idejében beállt volna az egyre erősebb főnök mögé, vagy ha elment volna megvenni mondjuk az arsenalt, akkor megúszta volna, az valószínű. ezzel együtt, a koholt vádakat hagyjuk már végre a francba.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2013. december 20. 20:29
Oroszország más. Annyira más, hogy már olyan mint mindenki más.
=nessuno=
2013. december 20. 15:56
Nálunk is be lehetne börtönözni sokakat....ez az olajbiznisz már csak ilyen. ;)
packó_
2013. december 20. 15:23
emlékszem, hogy H. letartóztatásakor Bolgár György ajvékolt a Klub rádióban, hogy miért tettek ilyet szegény emberrel. Azt mondta biztos nagy gazember, de ilyet nem lehet tenni. Mármint ha valaki nem értené, gazdag zsidóval tilos ilyet tenni.
kónbandi
2013. december 20. 15:08
Ismét egy korrekt irás. Bár az origo-n sok butaságot megenged, de amiket ir az mindig korrekt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!