Antall József

2013. december 13. 10:01

Olyankor csak röhögök a markomba, amikor azt látom, hallom, hogy Fodor Gábortól Mesterházy Attilán át Bajnai Gordonig mindenki az államférfit méltatja a huszadik évforduló tájékán. Hát többet kapott szegény feje anno decibel, mint orbán viktor és kövér lászló huszonöt év alatt. Nem viccelek, tényleg így volt.

2013. december 13. 10:01

„meséltem már, hogyan nem lettem a beszélő munkatársa 1991-ben? tuti, hogy igen, egyik kedvenc sztorim. szóval, mint reménybeli gyakornokot elküldtek egy idf-kongresszusra, amin a miniszterelnök volt a főszónok, hogy írjak róla valami kisriportot. csakhogy kábé két órát beszélt, és én már tíz perc után tökéletesen elvesztettem a fonalat, sehogy se tudtam kihámozni, mi a lényeg. úgyhogy szomorúan megállapítottam, hogy ez a pálya nem nekem való, és többé a déri miksa utca közelébe sem mertem menni.

nemcsak ezért nem szerettem antallt, hanem azért sem, mert egy másik, parlamenti felszólalása miatt nem kezdődött el idejében a slovan bratislava-ferencváros kupameccs közvetítése. de a legjobban boross péter miatt nem szerettem, hogy az milyen egy ellenszenves alak volt akkoriban, ne tudjátok meg. plusz kónya imre! ráadásul igazi fiatal liberálisként elhittem, hogy akkora horthy-restauráció lesz itten, mint az állat. hogy jön a diktatúra.

mindegy, az idő mindent megszépít. de olyankor csak röhögök a markomba, amikor azt látom, hallom, hogy fodor gábortól mesterházy attilán át bajnai gordonig mindenki az államférfit méltatja a huszadik évforduló tájékán. hát többet kapott szegény feje anno decibel, mint orbán viktor és kövér lászló huszonöt év alatt. nem viccelek, tényleg így volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. december 13. 14:06
"mesterházy attilán át bajnai gordonig mindenki az államférfit méltatja a huszadik évforduló tájékán" Amikor bajban voltak a bolsevikok, mindig is előszeretettel álltak a mainstreambe (pl Fletóék 1989-ben egy szál virággal csak odacsámpáztak Nagy Imre koporsójához, vagy Mesterházy mostani erdélyi látogatása) amikor meg kormányoztak, akkor meg ugyebár ők maguk voltak a mainstream..
tatka46
2013. december 13. 13:14
Gazda Orbánék nem mocskolták Antallt? Ne legyél már ennyire Orbán seggnyaló.
Robinzon Kurzor
2013. december 13. 12:40
"többet kapott szegény feje anno decibel, mint orbán viktor és kövér lászló huszonöt év alatt" Egyrészt, ugye, Kövértől és Orbántól is kapott rendesen. Másrészt meg arról van szó, hogy amiért akkor kapott, az a NER-ben lábjegyzetre sem méltó semmiség lett, annyira eldurvultak a viszonyok. Innen visszanézve, főleg az utóbbi 10-12 tükrében kegyelmi időszak volt az Antall-kormány időszaka. Úgyis mondhatnám: most már nagyon irigylem az akkori problémáinkat.
kukagyerek
2013. december 13. 12:27
"hát többet kapott szegény feje anno decibel, mint orbán viktor és kövér lászló huszonöt év alatt." ............. Az említett két fazon is keményen ellene volt akkoriban. Most, meg ömlengenek álságos módon. A birkák meg, ezekre szavazgattak. (Mindannyiunk szégyene!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!