Isten hozta Pinyőt, a magyar foci új elnökét!

2013. december 21. 10:59

Nem értik, hogy mi kell ide. Kurázsi és kofaság. Rá kell ígérni a célokra.

2013. december 21. 10:59
Gabay Balázs
MNO

„De akkor most hogy van ez? Nem úgy volt, hogy külföldi jön? Azt mondták, ne legyen élő szerződése, nem? Világbajnoki tapasztalata? Európa-bajnoki, az van, ifiként a pályán. Utánpótlást is épít majd? Na ne! Tiszteli a magyar focit? Maximálisan. Ötből egy, ez a vége.

Illetve dehogy van vége, csak most kezdődik. Az MLSZ mindent beismer. Drágán adták magukat a külföldiek – ez aztán a meglepetés –, Pintér olcsóbb, harmadannyit kér, mint a többiek. Bölöniék papírkutyák. Gyávák voltak, nemhogy nem akartak egyből munkába állni, de nem merték elvállalni, hogy kijutunk a francia Eb-re. Ráadásul fenekestül felforgatták volna a magyar futballt, mert a mostanit nem találták alkalmasnak a nagyobb célok teljesítésére. Ilyen felforgatók márpedig nem kellenek. Nem értik, hogy mi kell ide. Kurázsi és kofaság. Rá kell ígérni a célokra.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2013. december 21. 12:16
"Ráadásul fenekestül felforgatták volna a magyar futballt." Pintérnél nagyobb felforgató nem kell. Ez ETO nyáron szervezett egy U16-os tornát, Barca, és hasonló szintű csapatok korosztályos játékosaival. A győri gyerekek nagyon jók voltak, de esélyük sincs a "nagy" csapatba kerüléshez, mert ez a Pintér idehozott egy tucat himi-humi külföldit. Akkor most honosítják az ETO, Loki, Vidi, Fradi, stb. zseniális légiósait? Volt egy Honvád-Győr derbi, előtte meg a himnusz, összesen 5 magyar volt a pályán. Válogass okoska....
tatka46
2013. december 21. 12:04
Magyarországon mindenki ért a focihoz, legyen mindenki válogatott edzö a fizetéssel és már is megoldodott a szegénység
nyugalmazott tanár
2013. december 21. 12:01
Jó-e vagy hibás a döntés, nem tudom, azt maga a kapitány fogja eldönteni. Az eredményekkel. Rosszabb már nem lehet, van tehát honnan frlkapaszkodni. Talán leülhetne egy párbeszédre a vizoilabda és a kézilabda vezetőivel. Nem lenne számára tanulság nélküli. Akik meg ész nélkül zsigerből már jó előre kárognak, azokkal ne törődjön. Ezek fizetett bértollnokok és acsarkodó senkiházik. Tegye a dolgát a legjobb tudása szerint. Úgy is az eredmények döntenek.
imres
2013. december 21. 11:51
Mintha csak a kapitányon múlna a magyar foci sorsa. Sok idióta ingyenélő médiasegédmunkás! Most kiélik magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!