A DK semmiféle közösséget nem vállal a neonáci Toroczkaival

2013. december 12. 12:49

A Demokratikus Koalíció eddig sem vállalt és a továbbiakban sem vállal semmiféle közösséget nácikkal, fasisztákkal, fajgyűlölőkkel és antiszemitákkal.

2013. december 12. 12:49
Csóti Zsombor
DKP.hu

Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Csongrád megyei Ásotthalmon, ahol jelöltként indul Toroczkai László, az irredenta HVIM és a náci Betyársereg egyik alapítója, a TV-székház 2006-os ostromának szervezője is.

A sajtóban fölröppent hírekkel ellentétben a Demokratikus Koalíció egyetlen országos vagy helyi szervezete sem tárgyalt az ásotthalmi polgármester-választásról, nem állított jelöltet és nem döntött egyik jelölt támogatásáról sem. A Demokratikus Koalíció eddig sem vállalt és a továbbiakban sem vállal semmiféle közösséget nácikkal, fasisztákkal, fajgyűlölőkkel és antiszemitákkal. Mindezek folytán a leghatározottabban cáfolja, hogy támogatná Toroczkai polgármester-jelöltségét. A DK Csongrád megyei 2. sz. választókerületi szervezetének vezetése nem tud arról, hogy a párt bármely tagja vagy csoportja ezzel ellentétes döntést hozott volna. Ha ez mégis megtörtént, az illetők olyan élesen helyezkedtek szembe a DK alapelveivel, krédójával és politikájával, hogy egy percig sem lehet tovább helyük a pártban.

A DK ezúton kéri az ásotthalmi polgárokat, hogy Toroczkai Lászlóra ne szavazzanak, gyilkos indulatokat tápláló, illetve másokban ilyeneket fölkorbácsoló, minden emberi érzésből kivetkezett neonáciknak semmiféle támogatást ne nyújtsanak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2013. december 12. 21:11
És a magyargyűlölőkkel? Ja, azok tik vagytok. trógerek.
KannibálTatárÚr
2013. december 12. 17:43
Kétlem, hogy a valódi nácik (azaz Hitler pártja) vállalnák veletek az együttűködést, mert ők valódi szocialisták voltak, nem a baloldalt eláruló libsik, mint ti. Ha a "mai nácikkal" nem akartok közösködni, az dicséret egy baloldali pártnak.
kjkj945
2013. december 12. 14:25
http://mandiner.hu/cikk/20131212_dk_sok_tamogatjak_asotthalmon_toroczkai_laszlo_polgarmesteri_ambicioit#comment2535887 Melyik az igaz??
regiszter
2013. december 12. 14:06
S Gyurcsány még mindig a kommunisták által egy zsidó családtól elrabolt villában lakik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!