Ez várt rám Lisszabonban

2013. november 11. 13:52

KÖSZÖNÖM Szallodak.hu!

2013. november 11. 13:52
Oravecz Nóra
Facebook

.. ez várt rám Lisszabonban. :) KÖSZÖNÖM Szallodak.hu! :) Tudjátok, az Ő FB oldalukon várlak képekkel a következő 7 nap alatt, ráadásul a 7. nap végén ajándékok is gazdára találnak az ott legaktívabbak között!

.. aztán meg persze jövök még meglepikkel. :)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tucatnev
2013. november 11. 16:16
Valojaban a problema az, hogy ez a no hires, es te is es en is ismerjuk, csak sosem olvastuk meg egyetlen irasat sem. Eppen ez az. Oravecz Norat nem ismerni, mint nem kozbeszed targyava tenni a fingszagot a vonatfulkeben. Ilyen szalon finomkodas, ugyanakkor ondefinicio kinyilvanitasa: en NEM ismerem O. N.-t. Pont emiatt el meg a semmit mondasaibol. Pont emiatt az artatlan kislany mentalitassal er el a fenti faek egyszerusegu szponzormarketingje tobbeket es sokkal intimebben, mintha egy orszagos napilapban hirdettek volna es valszeg olcsobb is volt. Es epp emiatt mutatja be a Mandiner O. N.-t. Hogy lassatok, hogy mi a Puzser-fele gondolat lenyege: ez a lany rombol (o eppen kozizlest) es ezaltal epit maga kore tanulatlan bameszkodokbol tomeget. Azt csinalja, amit Schorbert tett a fittnes / dieta farvizen: talalt valami magasztosat, megbecsultet es lecibalta a porba, hogy akkor "ugyan mar, Karavaddzso, ilyet festeni en is tudok, figyeld csak, meg talan jobb is, tessek itt van 5000 peldany, en festettem mindet, szepek, lam micsoda festomuvesz vagyok". Es emiatt reggeltem magamnak profilt, mert a mandinertol ez a huzas, hogy epp a leggagyibb reklamot is bemutatjak a "szegeny kislanyrol", epp emiatt hatalmas es tisztelet erte! Nezzetek meg! O. N. nem attol veszelyes, mert rossz es arto, hanem mert egyreszt baromi sok ember nem veszi eszre, hogy mennyire rossz es arto es rajong erte, de fokent -ez a veszelyesebb- ugy tunik, hogy maga O. N. is ebbe a csoportba tartozik. Ezert kell beszleni rola. Kortars-segitoket kell kikepzni, mert krizis van. Megint. Figyeljetek, nem azert kell megismerni O. N. mert jo. Hanem epp amiatt, mert karos es erre a szocialis mentalhigienias kornyezetedben erre neked is oda kell figyelned es segiteni a prevenciot. Eleve vedettseget kell biztositani O. N. szemben, vagy el kell kezdeni a karfelmerest es azzonnal el kell kezdeni a kulturalis katasztrofahelyzet elharitasat. Otthon, suliban, csaldban, buszon. Olvass bele O.N.-ba es aztan itelkezz es kezd el formalni a kozvelemenyt, mert ha nem teszed, akkor senki sem fogja ezt es a vegen meg mindenki azt gondolja majd, hogy O. N. tulajdonkeppen nem baj, sot talan jot is tesz a konyvpiacnak es magyar kulturanak, stb... Ezert kell tudni rola. Ezert van O. N. a mandineren. A Mandiner onkentesen csatlakozott a harchoz, es ekkent mutatjak be, hogy O.N. valojaban milyen ember. Csatlakozz! Mentalis onvedelem Program, Kulturalis Szennyezodesek Osztalya, Propaganda Ellato Parancsnok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!