Tömeg-nyomor

2013. november 17. 09:17

Innen kezdve bárki mondhatja, hogy azért a Békemeneten nemcsak rajongók voltak, hanem megfélemlített CBA-dolgozók is.

2013. november 17. 09:17
Nagy Iván Zsolt
Új Szó

„Nem akadt egyetlen ember sem a Fideszben – és főleg Orbán Viktor környezetében –, aki egy egyeztetett kommunikációs stratégia részeként interjúban, felszólalásban vagy akár a parlament folyosóján azt mondta volna: hm… aranyos, de ez már sok. Nem mondta senki, hogy az ilyesmi snassz, mert ha még így gondolná is a nagyszerű Baldauf, akkor sem írunk a munkájukat nyilván féltő alkalmazottaknak ilyen maszlagokat. (...)

Nem hallottuk, hogy Orbán Viktor környezetéből kiszivárgott volna: a kormányfő azért csak felhívta Lászlót és Vilmost, és azt mondta, köszi, de ne szórakozzunk, ez pont azt a rendszert idézi, amely ellen mi fellázadtunk, és amelyet több lépcsőben ugyan, de le is győztünk. Ha meg nem mondta/üzente senki, akkor egyetlen dolog lehetséges: tetszik nekik.

Bejön a talpnyalás, az istenítés, még az sem baj, ha innen kezdve bárki mondhatja, hogy azért a Békemeneten nemcsak rajongók voltak, hanem megfélemlített CBA-dolgozók is, ha pedig ez a helyzet, akkor ki tudja, talán örömködhettek ott olyanok is, akik pénzt kaptak ezért. Picit talán rosszul hangzik, cserében azonban ott van a tömeg, nagy tömeg, zászlók és transzparensek, kár hogy nem táncolnak és csinálnak élőképeket, de hát ez mára sajnos kiment a divatból, jobbára csak Phenjanban őrizték meg ezt a szép hagyományt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. november 17. 17:02
A Békemenet-gyalázásokkal egyenes arányban nő a Békemenet résztvevőinek száma. Kérdés?
tóth mária
2013. november 17. 15:46
EL LEHET MENNI! ISMERŐS?
persephone
2013. november 17. 11:55
NINCS határa. Ennek okán leszögezhetjük: Nem jó Magyarországon élni. Az európai kulturális értékek nem érvényesülnek. Akár ha Belső-Ázsiában lennénk. És ez fárasztó.
cutcopy
2013. november 17. 11:23
Igen, én is azt figyelem már sokadszor a békemenetelők rettegő arcain, hogy ezek épp megfélemlített CBA-sok-e vagy éhbérrel fizetett rabszolgák..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!