Nem Snowden, de a miénk

2013. november 28. 07:36

Ha létezik kormányokon és pártokon átívelő áfamaffia, ha nem, Horváth András akkor is elcseszte.

2013. november 28. 07:36
Molnár Richárd
Népszava

Azzal kiállni az ország elé, hogy »nincsenek írásos bizonyítékaim, de azok becsszóra ott vannak a NAV iratszekrényeiben, ha az ügyészség vizsgálódni kezd, majd megtalálják«, borzasztó naivitás volt. Előbb név nélkül ki kellett volna adni a bizonyítékokat a sajtónak. Ha tényleg léteznek ilyen dokumentumok, a NAV irodáiban már vörösen izzanak az iratdarálók. (...)

Értem én, hogy Horváth András éppen az ügy államigazgatási elsunnyogását akarta elkerülni a nyilvánosság előtt kifejtett vádjaival, ezzel azonban úgy lökte pártpolitikai térbe a témát, hogy állításait annyival tudta bizonyítani, mint Budai Gyulánk egy átlagos hétfő délelőtti elszámoltatást. Az eredmény: az LMP és a Jobbik vizsgálóbizottságot akar, mert ott Horváth bizonyítatlan állításai alapján hónapokon keresztül savazhatják a Fideszt és az MSZP-t anélkül, hogy a bizottság ténykedésének bármilyen jogi következménye lenne. Hiába mentek volna bele a szocik, hiába engedte volna a Fidesz az ügy vizsgálatát a költségvetési bizottságban, a közvélemény már beárazta a témát. Kormánybuktató áfamutyi helyett szokásos párt-cicaharc. Kár érte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. november 28. 10:39
Mégis mit vártatok kisfiam? Ez pontosan olyan mint a bajai videó! Egy nagy kalap sz..,ez is az is. Elvtársak!Ami nem megy ne erőltessük!!
kamasuka
2013. november 28. 08:34
Mondjad ki: beszartatok, de most hogy ti is látjátok, nincs a kezében semmi, így már vádaskodtok. Mint Fóton is. "Az MTI szerdán úgy értesült, hogy a harmadik feljelentést láncszavazás gyanúja miatt tették. Ezt látszik igazolni a Népszava szerdai írása, amely szerint egy idős asszonynál – akihez betegsége miatt mozgóurnát vittek – két kitöltött szavazólapot találtak egy asztalra tett borítékban. Az írás szerint az egyik lepecsételt lapon a Fidesz-KDNP által támogatott független polgármesterjelölt, a másikon a jobbikos képviselőjelölt neve volt bejelölve. Az MSZP rendőrségi vizsgálatot szeretne az ügyben – közölték a cikkben." Nevetséges.
atila68
2013. november 28. 08:04
6qwasyx! Te most nem aludtad ki a tegnapot, vagy ilyen korán kezdted?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!