A polgárháború előérzete

2013. november 13. 09:22

A polgárháború előérzete erősebben fogja el az embert, ha Orbán Viktor uszító hazugságbeszédét olvassa, mint ha Salvador Dali híres képét nézi.

2013. november 13. 09:22
Lendvai L. Ferenc
Galamus

És akkor máris a »kommunistáknál« tartunk, vagy legalábbis a »volt kommunistáknál«. Ők adták Magyarországot és a magyar embereket a spekulánsok és a nemzetközi pénzipar (figyelem: új közgazdasági fogalom!) kezére, mert mindig ők azok, akik készen állnak rá, hogy az országot »ismét átadják a gyarmatosítóknak«. A veritas szellemében így kell fogalmazni azt, ha valaki szeretné Magyarországot ismét a mai (nem a középkori) európai kultúra részének látni. Csak hát a kommunisták megátalkodott és körmönfont alakok: »A pufajkát öltönyre, a tavarist Tavaresre cserélték.« Ó, minő bel esprit! Gyártsak én is hasonlóan szellemes szójátékokat? Mondjuk ilyeneket: »Elment a nyakunkról a Piktor, de itt van helyette a Viktor.« Van annyira ízléses, mint a másik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2013. november 13. 22:39
ez tényleg idióta. Azt gondolod kecsege még egyszer ebben az országban győzhettek. hüje :)
OberEnnsinnen
2013. november 13. 16:57
A demokratikus, haladó baloldalnak mindig van egy ultima ratió-ja: a polgárháború. Olyan ez számukra, mint hülyegyerek szandálján a kapocs. Mindenáron azt akarják, végre fűzze már be valaki. Sőt valakik, sokan, nagy tömegek Csepel és Angyalföld felől...
Monkey4you
2013. november 13. 16:51
Vén trotty!!! Nekem a pofádról jut eszembe a polgárháború!!!
GV0917
2013. november 13. 16:21
Pestnek határán serken még a holt is! Serken, s GALAMUSZI is tollat ragad! Rajta csak rajta,elátkozott fajta! Rajta, izzó poklon száz halálon át! Őrködünk a vártán, Heller Ágnes álmán Állunk, törhetetlen élő sorfalat! Ajkunknak átkát, Írásink lángját Tv- s Török Zsolti hordja szerte szét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!