Ha a vörös nyer

2013. november 06. 11:19

A Fidesz megmutatta, hogy a szerzett jogok itt annyit sem érnek, mint egy Fidesz szóvivő szava.

2013. november 06. 11:19
Dési János
Dési János
Népszava

Az első veszedelem nyilvánvalóan elmúlt. Öntudatos dolgozó előbb befizeti az egyházi adót és csak utána indul a félkarú rablókhoz. A második sem kockázat immár. Hanem maga a színtiszta lehetőség. A konkurencia letarolva, tönkretéve. És az új jogszabály szerint már a látszatra sem nagyon kell ügyelni, az kapja a nemzeti együttműködés keretében a piros-fehér-zöld játékgépeket, akit a kormány megbízhatónak tart. Nincs itt kérem semmiféle korrupció, tessék csak továbbhaladni.

Kétségtelen, akad pár nem túl bonyolult feltétel. De akinek idejében szóltak például, hogy mi lesz az, az viszonylag könnyen meg tud ezeknek felelni. És ha súgott bárki is a fideszesek közül, akkor azt nyilván nem pénzért, üzletrészért tette, mert az tényleg korrupció lenne, hanem mert megesett a szíve az iparág képviselőin. Mostantól tehát, aki elég fideszes és akinek a trafik nem elég, az nyerőgépet is kaphat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fici7
2013. november 06. 17:50
Nem volt itt semmi nemzetbiztonsági kockázat. Már akkor is miden tulaj csak magyar állampolgár lehetett. Minden tulajdonosnak, vezetőnek és magának a cégnek is minden évben igazolni kellett hogy nincs adótartozása sem a NAV, sem az önkormányzat, sem a vámhivatal felé. Erkölcsi bizonyítvány mellett még arról is kellett igazolás hogy nem volt szabálysértési büntetése. Negyedévente a NAV elszámoltatta a cégeket. Egy millió Ft feletti adótartozás esetén már visszavonták a cég engedélyeit. Először úgy akarták megszerezni a piacot hogy kitalálták a szerver alapú üzemeltetést. Ezen vesztek össze a fiúk és ekkor döntött Viktor hogy vége. Most meg kitalálták ezt a 10 kaszinós dolgot, amit szétosztanak a haveroknak. Amikor elnyerik a koncessziót akkor meg egy egyéni módosítóval lehetővé teszik hogy csak ők kocsmában is üzemeltessen gépeket. Osztjónapot.
GV0917
2013. november 06. 15:43
Janikám!Valaha , mikor a tsz-ek és állami gazdaságok voltak- eltűntek, mint nyúl a cilinderben! Mert az ELVTÁRSAKÉ volt az INFORMÁCIÓ- a paraszttól pedig elvették a földet és nem szóltak nekik, mikor osztották egymás között! Ha olvastál Jókait, biztosan tudod, kiről mintázta Ankerschmittet? Hát a jó öreg Haynauról! Csinált belőle Vasmacskakováchy-t! Tudod, úgy mint Singerből Gerőt, vagy Eisenberger Benjaminból Péter Gábort!Lőwy Hermannból Farkas Mihályt!Rosenfeldből Rákosit! Tebelőled meg született egy asszír király! És mennyire illik rád!Szavasszar!Tetszik?
kjkj945
2013. november 06. 14:08
Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell! Dési János meg mindig de genere!
balbako_
2013. november 06. 13:44
Hiába aljasnak születni kell és Dési születetten az! Öntudatos dolgozó előbb befizeti az egyházi adót és csak utána indul a félkarú rablókhoz. Jobb helyen az (faji)vallási kisebbséggel szembeni gyűlöletkeltő beszéd, de Dési olyan határ szar, hogy ezzel már nem érdemes foglalkozni. Egyébként ki is akarta Európa legnagyobb szerencsejáték komplexumát kerül amibe kerül alapon felépíteni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!