Teleszart zokniként sétálgatott

2013. október 16. 12:08

Ezek a zselés hajú gyerekek, a magyar válogatott tagjai is, nincsenek ezekre az élethelyzetekre felkészítve, például hogy Romániában találkoznak ötvenezer fanatikussal, akik le akarják szabni a fejüket. Interjú.

2013. október 16. 12:08
Urbán Flórián
rangado.hu

„Vannak a nyilatkozatában jó dolgok, de talán még annyit elfelejtett mondani: én vagyok az egyedüli, aki komoly csapatban játszik, és én vagyok a legjobb focista a világon. Igazából mindenkit szidott, és az még hiányzott a végéről, hogy körülbelül ő a legjobb játékos a világon, és ő Szalai Ádámka… Ezzel nincs baj, csak Szalai Ádám ezt miért nem a legelején kezdte el magyarázni, miért éppen most? Bukarestben ő is a pályán volt, és teleszart zokniként sétálgatott. Ha ezt ő így látja, akkor lehet, hogy már korábban el kellett volna mondania. (...)


Ezekről az akadémiákról úgy kerülnek ki ezek a zselés hajú gyerekek, lásd a magyar válogatott tagjai is, hogy nincsenek ezekre az élethelyzetekre felkészítve, például hogy Romániában találkoznak ötvenezer fanatikussal, akik leakarják szabni a fejüket, mert pontosan ilyen aranyos bácsik foglalkoznak velük. Ügyesek ezek a fiúk, semmi bajom nincs velük, csak egy élethelyzettel szembesültek Romániában, amitől összeszarták magukat, és ugyanez volt Hollandiában is. Nincsenek erre felkészítve, tehát el kellene gondolkozni, hogy az akadémiákon milyen edzők foglalkoznak a magyar fiatalokkal. Régebben az utcán nőttek fel az emberek, köztük én is. Ott meg kellett tanulnom, mert ha nem voltam csibész, vagy okosabb a többinél, akkor eltiportak volna. Ezek a fiúk erre nincsenek felkészülve. Az akadémiákról kikerülnek, aranyosak, ügyeskék, és azzal szembesülnek, amikor egy élethelyzet van, hogy alászaladnak a lengőtehernek.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. október 16. 17:04
Oszt minek van az MLSZ??
fatianegra
2013. október 16. 16:15
középiskolában a tesiórán többnyire foci volt. Közülünk 1-2 srác helyi csapat igazolt játékosa volt. Simán körbefocizhattak volna minket többieket, de már akkor is csak a szabálytalankodásban (szigorúan akkor ha a tanár éppen nem arra nézett), csalásban meg a színjátszásban voltak jók. Ezt lehetett anno a 80-as évek végén egy pécsi gázmű szintű csapatban elsajátítani a 'Mestertől'. Gondoljátok hogy ez azóta megváltozott??? Nem kellett bennfentesnek lenni ahhoz sem hogy tudjuk esténként hol isznak/kurváznak a PMSC 'sztárjai'. (a csehlaci félék meg korán feküdtek mert hajnalban kellett kelni a reggeli edzéshez)
fatianegra
2013. október 16. 16:07
most őszintén, mit keresne ez a válogatott rióban??? Aki a román csapatot hagyja gólt rúgni a 90+ percben??? Megint csak elmenne egy csomó pénz az utaztatásra meg mennyi léhűtő menne ingyen a csapattal nem?! Aztán egy hét után nulla ponttal haza kullognának. Kinek kell ez????
Robinzon Kurzor
2013. október 16. 15:59
Ki a faszom ez az Urbán Flórián? Azt értem, hogy az utca nevelte, de hány percet játszott top ligában, hány percet játszott BL-ben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!