Választások, 2014: minek?

2013. október 30. 17:48

Az ellenzék olyan béna, hogy gyakorlatice feloszlatta önmagát, mielőtt ténylegesen egybesült volna.

2013. október 30. 17:48
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„A választáshoz legalább két objektum és/vagy menőarc kellene, de csak egy van. Egyből meg minek választani?


Azért van egy (konkrétan per pillanat a Fidesz és Orbán Viktor), mert az ellenzék olyan béna, hogy gyakorlatice feloszlatta önmagát, mielőtt ténylegesen egybesült volna. Az úgynevezett demokratikus baloldal (What the fuck?) képviselői hogyhogynem már most megnyerték a választásokat a Fidesznek, Bajnai motyogása, Szanyi kapitány borízű hangja, Mesterházy kínlódása és Gyurcsány erőteljes aknamunkája betonbiztosan kiherélték azt a kutyát, amelyik rá akart morogni az erősebbre ebre. Amelyik így aztán tovább szexelhet nyugodtan. Ellenzék tulajdonképpen nincs is, csak egy szedett-vedett, egymás taknyát törölgető társaság, amely a Youtube korában még egy satnya videóba is belebukik.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. október 30. 23:37
Én nem látom ennyire szétesettnek az ellenzéket.Van az együtt 2014 és az mszp meg van a DK,valamint néhány aprólék párt.A dk 5% on áll az együtt 2014 plusz az mszp 20% körül.Azért ez nem önmaguk feloszlatása.Költői túlzás lenne azt állítani.Ha végül egyesülnek annyijuk lesz mint a fidesznek.Nem is beszélve arról,hogy a bizonytalanok nagyobbik fele is a kormányváltás felé húz.És mivel egyre több magyarnak lesz elege a jobban teljesítő propagandából,meg a személyi kultuszból(már aki itthon marad),egyre kevésbé lesz sikeres ez a"megadjuk az ellenségnek a kegyelemdöfést"meg"a baloldal el lesz törölve"dumátok. Azt honnan veszed hogy az ellenzék belebukott a videóba?Van netán valamilyen bizonyítékod rá,vagy pedig "biztos bűnös,mee komcsi!"??
Fülig Jimmy
2013. október 30. 20:58
De hisz az egész Fidesz „a butaság dühét növeszti, hogy lázítson hadat” – folyamatosan és régóta! Ezért tart fönn és használ a szélsőjobbal közösen olyan médiabirodalmat, amelyben nyilvánvalóan rasszista üzenetek jelennek meg, mégpedig rendszeresen. Ahogy Lakatos Pál Vasárnapi újságját (és utána is) közösen használták az újnyilas MIÉP-esekkel, úgy ma goj motorosokkal, Szaniszlóval, Bogár Lászlóval, Bayer Zsolttal, Bencsik Gáborral és hasonlókkal büszkélkedő médiumokban jelennek meg vezető fideszes politikusok is, mégpedig úgy, mintha otthon éreznék magukat bennük! Korábbi megfogalmazásomat ma is aktuálisnak és pontosnak tartom, hát megismétlem: a magyar közéletben a legaljasabb, köztük a rasszista, homofób indulatok legfőbb, leghatásosabb gerjesztője és legfőbb politikai haszonélvezője nem a Jobbik, hanem a Fidesz.
Fülig Jimmy
2013. október 30. 20:11
Baján kár volt uzsorás cigóvajdával megbugázni a választást!Így már szart sem ér a választási csalást előkészítő sok bértollnok és hírhamisító,feleslegesen fényezi a bukott narancsmaffiát aki nem tudja mit csinál,mit beszél!
nimród
2013. október 30. 20:04
Tömör stílus. Erős szavak, találó szavak. Gratulálok a szerzőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!