8-1: hülye voltam

2013. október 15. 17:57

Evidens, hogy a magyar futball színvonala és jellege pontosan letükrözi az ország egészének működését.

2013. október 15. 17:57
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Hülye voltam a pénteki meccs után. Mert az hülye, aki szidja a magyar focit. Hogy 8-1, meg szégyen, meg egyebek. Ha kicsit is gondolkodom, akkor borzadok a sok okostól: hogy az utánpótlásnevelés, meg az edzőképzés, meg hogy ezért és ezért beteg a magyar futball. A magyar futball nem különösebben beteg, pontosan ugyanúgy van kérem szépen, mint a magyar társadalom napi pöfögésének-röfögésének minden más egyéb terepe, szerepe, szelete, vénája, bénája. Nálunk a szolgáltatóipar nem szolgáltat, hanem arcoskodik, a politikus nem képvisel, hanem vezényel, a kispénzűt keményen adóztatják, a nagypénzűt meg hátba veregetik, a munka motivációja nem a kreatív cselekvés, hanem a kirúgástól való iszonyú félelem. 1 embernek 2-3 ember helyett kell dolgoznia, a fizetése pedig olyan kicsi, mint a magyar fociválogatott ellenállása Hollandiában. Semmi sincs a helyén, na.

Semmi sem működik úgy, ahogy kellene. Akkor miért várjuk ettől a szerencsétlen focitól, hogy az más legyen? Hogy jobb legyen? Miért várjuk ezt, amikor evidens, hogy a magyar futball színvonala és jellege pontosan letükrözi az ország egészének működését?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2013. október 16. 08:45
Összefüggés persze van, de nem kell ennyire leegyszerűsíteni.
rezsimdémon
2013. október 16. 07:41
Pontos, de fájó diagnózis.
HSL
2013. október 16. 06:56
zsír cikk
nyugalmazott tanár
2013. október 16. 06:21
"a magyar futball színvonala és jellege pontosan letükrözi az ország egészének működését." Ez egy oriási marhaság. Hogy kerül a csizma az asztalra? Ilyen hülyeséget kitalálni... Miért nem a vizilabda, az úszás, az evezés vagy a kézilabda tükrözi? Mert annak pozitiv a kicsengése, és ez a tökfej Magyarországra akart valami negativ baromságot rásütni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!