Börtönbe Teket Melindával

2013. október 17. 07:23

Az ilyenek miatt kapunk ki Hollandiától is 8:1-re. Fogadom, hogy ott ült a képernyő előtt, valószínűleg a szoborrongáló társaságában.

2013. október 17. 07:23
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Mégiscsak agresszív, félelemkeltő Teket Melinda. Ezt most már a kecskeméti törvényszék mondta ki, nem csak a Fidesz, ily módon el kell fogadnunk, hogy ez a fiatal, törékenynek látszó asszony valójában egy dúvad. Olyan valaki, aki elől jobb elmenekülni, kivont karddal és nyitott szájjal járja Baja utcáit; puszta megjelenése is félelemkeltő. Vagyis csak jószolgálati feladatokat látott el a Zsigó-különítmény, amikor kisbuszával körbejárta a város utcáit és figyelmeztette az ott élőket, hogy milyen veszély leselkedik rájuk Teket Melinda személyében. Jó ez a döntés és feltétlenül előremutató. Mert mit is mondott a bíró? Azért kell tartani a volt képviselőjelölt hölgytől, mert együtt kampányolt egy olyan személlyel, aki részt vett a hungarocell Orbán ledöntésében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. október 17. 16:52
Nem kell a nőket lebecsülni,gyilkos a nyelve némelyiknek, tudnak vele ölni. Választás megismétlésekor, midőn az ország Bajára figyel,a Fidesz aligha mert volna csalni, de az ellenzék mindent megtett,hogy hogy ellenfelét befeketítse.
Alarik
2013. október 17. 10:22
Úgy is van Németh, ha az adott törvényszék számotokra megfelelő-mondhatni általatok elvárt-döntést hoz, az a demokrácia és a bírói függetlenség netovábbja, ám ha ugyanazon bíróság netán másnak ad igazat, az gúnyolni való pofátlanság. Soha nem változtok. Szarházi.
qccqccqcc
2013. október 17. 09:56
Emeltess baszd meg a Népfasza pénzén egy hungarocellszobort Bajnairól, személyesen verd le a fejét, majd Teket Melindával hurcoltasd végig a Népligetig, ott a buzikkal játszass le vele egy focimeccset, miközben szól Teket Melinda zenekarával a "másként szarunk rátok" és akkor ugass, baszd meg.
fofo
2013. október 17. 09:51
Ti vagytok a félelemkeltők, ti akik a háttérben maradtok, és oda küldetek betanított szöveggel egy ilyen ostoba nőt, aki azt hiszi, ez a lehetőségek kapuja, és majd ő is lesz valaki. Gyorsan felléptetik a cionista tévében, bemutatják, mint hőst, miközben a választók azt sem tudják ki az. Aztán eldobjátok a szemétbe, mert nem tudta hozni a várt eredményt. És a többi szerencsétlen is, akiket elindítanak egyéniben, na nem azért, hogy nyerjenek, hanem hogy a listán lévőknek szerezzenek töredékszavazatokat. Azoknak, akik egyéniben nem mernek elindulni, illetve ha elindulnak kevesebb szavazatot kapnak, mint párttársai, aztán a listán mégis ők jutnak be. Persze ez igaz minden pártra, ezért is helyeslem, hogy a Fidesz növelte az egyéni listán bejutottak számát. Az mszp ezt nem merte megtenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!