A DK meg a Ku Klux Klan

2013. október 01. 08:40

Épeszű ember nem ír le olyasmit, hogy a Demokratikus Koalíció rokonszenvindexe nála egy fajgyűlölő bűnszövetkezet meg egy agresszív és szerencsétlen csürhe között van.

2013. október 01. 08:40
Mihancsik Zsófia
Galamus

„Pénteken egy bátor monogramos ember cikket írt, Tarlós István kimeríti a bunkóság fogalmát címmel. A cikk a Vígszínház igazgatói pályázatáról szól, ám a felvezetésében, Tarlós ürügyén, a szerző kissé elkalandozik. Bemos néhányat Demszkynek, aki szerinte annak idején Gy. Németh Erzsébettel szemben Hagyó Miklós »útját kívánta egyengetni«, így aztán »egyik fő okozója lett« a kétharmadnak, majd Gy. Németh Erzsébet ürügyén futja le a kötelező DK-ellenes kűrt. Így: »ő ma a Demokratikus Koalíció oszlopos tagja, mely szervezet rokonszenvindexemen valahol a Ku Klux Klan és Ferencvárosi Szurkolók Szövetsége között foglal helyet«.

A szerző bizonyára egyike azoknak a sokaknak, akik lassan egy évtizede önmagukat ismétlik. Egy különbséggel: hogy 2010 előtt Orbánt támogatták Gyurcsánnyal meg az MSZP–SZDSZ-szel szemben, de ha nem is támogatták, Orbán sokéves Gyurcsány-lejárató stratégiájába bátran, nagy hangon és erőteljesen beleálltak. Most viszont Orbánt nem szeretik, de még az MSZP-t is inkább elviselik, mint a DK-t. Ők azok, akik mindig is a saját zsigereikkel voltak azonosak, és e tekintetben semmiben sem különböznek az általuk megvetett Fidesz-plebsztől.

Épeszű ember ugyanis még a stiláris bravúr kedvéért sem ír le olyasmit, hogy a Demokratikus Koalíció rokonszenvindexe nála egy fajgyűlölő és embergyilkos, a fehér felsőbbrendűségre alapozott bűnszövetkezet meg egy agresszív és szerencsétlen csürhe között van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2013. október 03. 15:29
Szerintem jobban járnánk a Klu Klux klannal,mint a DK val.
zsírgyík
2013. október 01. 11:49
"Orbán sokéves Gyurcsány-lejárató stratégiájába" Szegény Feri, pedig ő egy szent! Szerintem Orbán 10 éve ki sem ejti a nevét.
heep
2013. október 01. 11:12
Épeszű ember csak rühellhet egy olyan bandát amelyiknek tagja a futóbolond, a nemzet röfije, a műkörmös stb. És ha ez nem lenne elég ilyen buta, gonosz banyák rajonganak érte mint ez a Zsófika.
orion
2013. október 01. 10:48
Szerintem sem ír le ilyet épeszű ember. Ugyanis a DK rokonszenvindexe az épeszűek között lényegesen alatta marad az említett két szervezetének. Bibibííí:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!