LMP + 4K! = 2 jóbarát, vagy micsoda?

2013. október 02. 11:23

Az LMP és a 4K! elv-társak. Pontosan ugyanott vannak, picit más karakterrel, de hasonlóan értetlen stílusban.

2013. október 02. 11:23
equally
demokratikus aspektus

„A Bajnaiékkal való fúzióra nemet mondani elemi kötelesség volt, hűség küldetéshez, a társadalom szolgálatában – gondolj utána, és valószínűleg nálad is ez az eredmény jön majd ki .)

A 4K-s fúzióra nemet mondani (mert ez is fúzió lett volna, nem holmi együttműködés) már egészen más. Itt nincsenek aggályok, mindkét párt az új baloldal, a harmadik pólus pártja, a valódi baloldalé. Itt az aggály arról szól, hogy szabad-e, értelmes dolog-e fifty-fifty alapon egy közös új pártot létrehozni, új névvel, közös kasszával, 50-50%. Erre a felvetésre az LMP-sek egyszerűen az mondták, hogy ez hülyeség, ne már. Ez nem sértés, nem szemétkedés, ez egy emberi reakció, hogy ne már, ez totál irracionális – ennyi.

Ebből az, hogy az LMP nem barátja a 4K-nak, csak eléggé hülye csavarok révén jöhet ki, de mg úgy sem. Az LMP és a 4K! elv-társak. Pontosan ugyanott vannak, picit más karakterrel, de hasonlóan értetlen stílusban .)) Oké, útkereső üzemmódban. Ennek a két pártnak összesen egy oka lehet arra, hogy utálják egymást, és az az, hogy konkurensek. De ezt is csak ostoba elemzések vezetnék így le, hiszen ahhoz, hogy valakit utálj, kell, hogy a másiknak legyen valami hibája :)) Ha például egy ökopártot (amely a parlamenti munkát a rendszerváltás óta még sosem látott szintre emelte, és a örvényhozásban elindította a rendszerváltoztatást, és a korrupciót a legszisztematikusabb módon) elkezdene utálni egy párt, és nem lenne értelmes okuk erre, akkor azzal maguknak ártanának. Az LMP sem utálhatja, ugyanígy a 4K-t, de tegyük hozzá, hogy e két párt merően hasonló kultúrközeget szólít meg .) Aki az LMP küldetésében hisz, aki kedveli ezt a Bajnai-mentes, rendszerkritikus LMP-t, az garantáltan kedveli a 4k-t is. Ez persze, ugyanígy nem igaz visszafelé, hiszen a 4K-s szimpatizánsok jelentős része megengedheti magának, hogy ne gondolja végig, miért a 4K-t kedveli, és így a 4K valódi küldetésének értékelése nélkül kedvelheti a 4K-t, mint egy szimpi pártot, s közben utálhatja ugyanígy az LMP-t és Schiffert meg Szél Bernadettet, ahogyan a az E14-PM (+Gyurcsány + Fodor) szurkolók utálják. Miért ne? Ez megy médiában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. október 02. 15:36
VAGY!!!!
atila68
2013. október 02. 12:54
...vagy micsoda.
drkovax
2013. október 02. 12:02
Azért a "bal" is egy elég széles spektrum és az LMP meg a 4K! - ami egy szimpla leninista mókusőrs - igencsak távol vannak egymástól ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!