Csatlakoznék a Szövetség Esztergomért összefogáshoz

2013. szeptember 24. 11:45

Mint segítő szándékú esztergomi polgár csatlakozni szeretnék a Szövetség Esztergomért összefogáshoz.

2013. szeptember 24. 11:45
Tétényi Éva

Fidesz Magyar Polgári Szövetség

Esztergomi Szervezete

György Róbert
elnök úr részére

Esztergom
Petőfi Sándor utca 19.
2500

Tisztelt Elnök Úr!

Sajnálom, hogy egészségi állapota miatt nem jöhetett létre szeptember 19-ére tervezett személyes találkozásunk. Bízom benne, hogy már felépült gyengélkedéséből.

Viszont nagy örömmel olvastam a szeretgom.hu honlapon szeptember 20-i dátummal megjelent írását, miszerint a Fidesz, a Fidelitas, a KDNP és a Rudnay Egyesület létrehozza a Szövetség Esztergomért elnevezésű összefogást.

Minden olyan kezdeményezést üdvözlök, amely városunk fejlődését, az itt élő polgárok érdekeit szolgálja, így a Szövetség Esztergomért összefogás kezdeményezését is nagyon jónak tartom. Különösen örülök annak, hogy szövetségük, mint írja: „kész összefogni minden olyan segítő szándékú polgárral, egyesülettel és szervezettel, akik támogatni kívánja Esztergomnak az ország első fővárosához méltó kialakítását és fejlesztését”.

2010 óta polgármesterként én is ezen munkálkodom, csak pont az összefogás hiánya hátráltatott. 

Céljaikkal egyetértek, és felhívásával élve, mint segítő szándékú esztergomi polgár csatlakozni szeretnék a Szövetség Esztergomért összefogáshoz. Kérem, szíveskedjen erről tájékoztatni az összefogás többi résztvevőjét is.

Kérem, szíveskedjen részemre megküldeni az alapító okiratuk tervezetét, hogy alaposan áttanulmányozhassam, és kérem szíves visszajelzését, hogy az alapító okiratuk szeptember 30-ára tervezett ünnepélyes aláírása hol és mikor lesz, hogy én is elláthassam kézjegyemmel ezt a fontos dokumentumot.


Esztergom, 2013. szeptember 24.
 
Üdvözlettel:
Tétényi Éva
polgármester

(sajtóközlemény)

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. szeptember 24. 21:47
ezt a HP-t is Soros pénzeli sok hülye meg őt akarja ME.-nek :)
qccqccqcc
2013. szeptember 24. 20:38
A Töltsük meg a szemeteskontéert mozgalomhoz csatlakozz baszd meg, és licitálj, hogy elsőként ugorhass a kukába, hülypics.
Taxin
2013. szeptember 24. 17:28
Utoljára Imelda Marcosnak volt olyan garderobja, mint az éhségmenetelő, fohászkodó, Tehetetlen Évikének.
bsandor
2013. szeptember 24. 16:43
te megint feltételes módban ragozol,e szerint hahahahaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!