Ki lehet tahó büntetlenül?

2013. szeptember 12. 17:11

Ha valaki a nagyságos uraknak kijáró mély meghajlást is elmulasztja, akkor jöhet a sértődöttség, a nemes férfihiszti.

2013. szeptember 12. 17:11
narancsblog
Magyar Narancs

„Ami a leginkább gyomorforgató, az a (már csak szerény teljesítményüket nézve is) oktalan, ugyanakkor határtalan gőg, amely Kövér, Illés és persze valamennyi párttársuk (hogy a kedves vezetőt most csak zárójelben említsük) szavaiból süt. Isten is arra teremtett minket, hogy ezt a lángoktól ölelt, isten kalapján bokréta hont elvezessük – azt hogy hova, miként és milyen áron, jobb, ha nem is firtatja senki! Mert ha mégis megtenné, s még a nagyságos uraknak kijáró mély meghajlást is elmulasztja, akkor jöhet a sértődöttség, a nemes férfihiszti, s a jóleső őrjöngés közben gyorsan előkerül, van-e rajta nadrág, szoknya, póló vagy sapka.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyurmandia
2013. szeptember 12. 22:06
Kretén bunkó tahó csak egy gonzó sajtómunkás lehet. Nem ismernek se Istent se embert, nem tisztelnek semmi (az Indexnél csak a Barcelonával nem lehet viccelni...). Sajnálom őket.
geraz51
2013. szeptember 12. 19:38
Az Illés kemény vajdasági gyerek de nem azért mondta a Bernikének,hogy baromságot beszél mert meg akarja kufircolni.Azt a szexista életbe.
alaki
2013. szeptember 12. 19:11
Felesleges személyeskedés volt Illés részéről. Jó lenne ha a fórumozók többsége elismerné ezt a minimumot.A pártoskodás eltorzítja a legtöbb ítélőképességét.A többi tanulságot mindenki vonja le maga.
Soma
2013. szeptember 12. 17:55
Ollala! Aki okosnak nevezi Timikét, az nem hisztis férfi. Ész .... megáll, kérem. Nekem például elegem van a Timike-féle okosságokból. Hogy azt a sok Ágnest ne is említsem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!